Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Echt-Susteren

Aan de hand van een opstalverzekering in Echt-Susteren – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat te maken heeft met bijvoorbeeldinbraak, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7). Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld de bijkeuken, en tevens de hal. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Middels deze website vergelijk jij eenvoudig de best beoordeelde opstalverzekeringen van erkende verzekeraars als bijv. EAG Assuradeuren, BLG wonen of REAAL Verzekeringen op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Echt-Susteren, gemeente Echt-Susteren, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteEcht-Susteren
Regionummer0475 (+31475)
Aantal inwoners 31943
Postcodegebied6100
BuurtschappenSusteren
Naburige plaatsenverzekering-Duiven, opstalverzekering-Bronckhorst, polis-Bedum, verzekeringspakket-Zeist, Drechterland en woonhuisverzekering-Dordrecht
opstalverzekering-echt-susteren

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Echt-Susteren, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door ontploffing, vandalisme, schade door olie, rook en roet, diefstal. Let op: Dit type verzekering sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan de bezemkast. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis dek je de losse bezittingen afals huishoudtrap of kapotte meubels). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Echt-Susteren? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Echt-Susteren, is het handig niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Echt-Susteren. Wanneer er iets met jouw huis gebeurt (denk aan inbraak en diefstal, een omgevallen boom, olie, rook en roet, blikseminslag), dan horen in het bijzonder de dekking en de service picobello voor elkaar te zijn. Via onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche of Reaal liggen tussen de €5,5 tot €11,5. Voer in de basis je complete wensenlijstje in, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: nowGo polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (6100) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Wat belangrijk is: type huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je treft hierna de relevante woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Echt-Susteren? De gemiddelde polissen zitten maandelijks tussen €8 – €14. De exacte premie is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Datum bouw
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg achterhaal ik een voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Echt-Susteren? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, klik alle af te sluiten modules aan, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Jij kan woonpakketten vinden als Allsecur Uitgebreid en ook nowGo Opstalverzekering Comfort. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Echt-Susteren.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Echt-Susteren afsluiten? Ontdek de best gewaardeerde of goedkoopste aanbieder voor regio 6100, 6101, 6102.

Bekijk deze woonverzekeringen in Limburg in maart 2023

 • ZLM Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Aegon Opstal Basis
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is een combinatie van deze polissen aan te vragen bij 1 partij. In het geval van schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We spreken nog over meerdere zekerheden die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering doorgaans in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij bijna elke soort van schade aan je huis. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Je kunt dan denken aan aanrijding en aanvaring, ontploffing, wateroverlast, schade door olie, rook en roet en vandalisme, een omgevallen boom, wateroverlast, olie, rook en roet. Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door oorlogsgeweld, overstromingen, aardbevingen, roekeloosheid en opzet of rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel en schade aan fundering / glas zit vaak niet inbegrepen. Verderop vind je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. storm of brand is in algemene zin vaak gedekt. Let op, een bal die door een raam gaat valt niet onder de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  De schuur, volière, garage, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Sommige maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in de tuin aan zaken als bestratingen. Wellicht is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Susteren, Dieteren, Heide, Roosteren, Echt, Maria Hoop, Peij, Slek, Nieuwstadt, Sint Joost, Koningsbosch.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

H. Jacobs, Echt-Susteren (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente