Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Eersel

Met een opstalverzekering in Eersel – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis als gevolg van o.a. storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, ontploffing, schade door olie, rook en roet. De term opstal betekent; alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld een zwembad, en ook de kozijnen. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Middels onze vergelijker vergelijk jij moeiteloos alle belangrijke opstalverzekeringen van professionele verzekeringsmaatschappijen als bijv. Huis In Eén Verzekeringen, Turien en Co of OHRA op service en prijs. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Eersel, gemeente Eersel, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteEersel
(Regio) nummer0497 (+31497)
Aantal inwoners 18551
Postcodegebieden5520
BuurtschappenEersel
Plaatsen in de buurtverzekering-Eemsmond, opstalverzekering-Dordrecht, polis-Delfzijl, verzekeringspakket-Borne, Echt-Susteren en woonhuisverzekering-Duiven
opstalverzekering-eersel

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Eersel, juni 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door diefstal, blikseminslag, inbraak, brand. Goed om te weten: Deze dekking verzekert alleen alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zoals de open haard. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenzoals afwasmachine of een kapotte TV). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Eersel? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijs: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Eersel, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Eersel. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere wateroverlast, inbraak en diefstal, brand of explosie, vandalisme), dan dienen natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De tarieven van partijen zoals Europeesche en/of Allsecur zitten maandelijks tussen €9,75 en €10,25. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: REAAL Verzekeringen opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcodegebied (5520) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Specificeer jouw woning

  Benodigde info: kenmerken huis, bouwconstructie (dak), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je opent daarna de beschikbare woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekvraag.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Eersel? De doorsnee polissen zitten maandelijks tussen €8 – €13. Het daadwerkelijke tarief is voor iedereen weer anders. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Adres
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor huizen in Eersel? Het is simpel: navigeer naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Bruns ten Brink Brand Combi Budget en ook Generali Woonhuisverzekering. Moeite met vergelijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Eersel.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Eersel afsluiten? Bekijk de beste of laagst geprijsde polis voor regio 5520, 5521.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in juni 2024

 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen te nemen bij eenzelfde verzekeraar. Indien de situatie zich voordoet van schade in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-korting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We onderscheiden nog een aantal vergoedingen die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Zo’n all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat garant bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk aan voorvallen als ontploffing, vandalisme, aanrijding en aanvaring, wateroverlast en wateroverlast, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet. Goed om te weten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door slecht onderhoud, aardbevingen, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel en schade aan fundering / glas wordt in de regel niet afgedekt. Hierna tref je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden dekt de opstalverzekering deze voor jou. Huur je? In dat geval kan je dit regelen door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als inbraak of brand zit doorgaans in de verzekering. Toch, een ongeluk zoals een bal door de ruit wordt niet meegenomen door de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw garage, volière, tuinhuisje, overkapping en losse vertrekken / objecten zijn standaard meeverzekerd. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse maatschappijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. tuinhuisjes. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel.

‘Een onbezorgd gevoel

Dhr. Vink, Eersel (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente