Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Eemsmond

Met een opstalverzekering in Eemsmond (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades gericht aan jouw woning als gevolg van onder andere diefstal, inbraak, brand, blikseminslag. Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere een zwembad, en tevens een badkamer. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met deze website vergelijk jij snel de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeringsmaatschappijen als bijv. Zelf, Bruns ten Brink of Lancyr op premie en dekking. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Eemsmond, gemeente Eemsmond, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteEemsmond
(Net) nummer0596 (+31596)
Aantal inwoners 15815
Postcodegebied9979
WijkenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Eemnes, opstalverzekering-De Wolden, polis-Amstelveen, verzekeringspakket-Wormerland, Duiven en woonhuisverzekering-Druten
opstalverzekering-eemsmond

Woonhuisverzekering vergelijken in Eemsmond, juni 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door wateroverlast, diefstal, schade door olie, rook en roet, blikseminslag. Let op: Deze module verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld de schutting. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals (tuin)gereedschap of schade aan meubels). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Eemsmond? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Eemsmond, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Eemsmond. In een scenario dat je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als olie, rook en roet, inbraak en diefstal, blikseminslag, een omgevallen boom), dan dienen met name de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door de vergelijkingssoftware ontdek je dit eenvoudig zelf. De kosten van bedrijven zoals Nationale Nederlanden of Verzekeruzelf.nl liggen tussen de €8,75 en €11,25. Vul in onze vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Bovag polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (9979) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Specificeer jouw woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving huis, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet vervolgens de actuele opstalverzekeringen op basis van de opgegeven info.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen doe je helemaal zelf online.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Eemsmond? De modale verzekeringen liggen tussen de €6,25 en €14. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Eemsmond? Heel eenvoudig: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, bereken de premie, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) en Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk). Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Eemsmond.

Vergelijk opstalverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Eemsmond afsluiten? Stap over naar de beste of goedkoopste polis voor regio 9979, 9984.

Bekijk deze woonverzekeringen in Groningen in juni 2024

 • SNS Inboedel en opstal
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij 1 verzekeraar. Indien de situatie zich voordoet van schades in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere modules die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: huisdierenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat paraat bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld ontploffing, diefstal, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7) en een omgevallen boom, schroeien of smelten, inbraak en diefstal, blikseminslag. Niet vergeten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door slecht onderhoud, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten of bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, rook en roet uit open haard en schade aan het glas of de fundering wordt meestal niet gedekt. Hierna bekijk je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als brand of ontploffing is vaak inbegrepen. Maar, een bal die door een ruit wordt geschopt valt vaak buiten de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  De schuur, garage, overkapping, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Sommige assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan schuurtjes. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

Z. Koning, Eemsmond (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente