Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Mill en Sint Hubert

Met een opstalverzekering in Mill en Sint Hubert – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door situaties als vandalisme, brand, blikseminslag, ontploffing. Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou vaste muren, of denk aan de isolatie. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Aan de hand van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij direct de meest afgesloten opstalverzekeringen van erkende aanbieders als Univé, Allsecur of Nederlanden van Nu op service en prijs. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Mill en Sint Hubert, gemeente Mill en Sint Hubert, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMill en Sint Hubert
(Regio) nummer0485 (+31485)
Inwoners 10801
Postcodegebieden5455
BuurtenMill
Naburige plaatsenverzekering-Midden-Groningen, opstalverzekering-Medemblik, polis-Krimpen aan den IJssel, verzekeringspakket-Helmond, Meppel en woonhuisverzekering-Meierijstad
opstalverzekering-mill-en-sint-hubert

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Mill en Sint Hubert, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door schade door olie, rook en roet, brand, ontploffing, inbraak. Goed om te weten: Deze dekking is er alleen voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Bijvoorbeeld een vaste vloer. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals glaswerk of schade aan computers). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Mill en Sint Hubert? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillig eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Mill en Sint Hubert, is het handig verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Mill en Sint Hubert. Als je te maken hebt met schade in de woning (denk aan schroeien of smelten, vandalisme, een omgevallen boom, olie, rook en roet), dan behoren zeker de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Middels de vergelijkingstool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De maandelijkse premies partijen als Delta Lloyd en/of REAAL Verzekeringen liggen tussen de €8,75 tot €10. Voer in de bovenstaande vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Centraal Beheer maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, adres (5455) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Basisinformatie woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Specificeer type keuken, badkameren de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent in de volgende stap de relevante woonhuisverzekeringen die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Mill en Sint Hubert? De reguliere verzekeringen variëren tussen de €7,25 tot €10,5. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwjaar
 • Woonplaats
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Mill en Sint Hubert? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Klaverblad Inboedelverzekering Royaal of Generali Woonpakket. Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Mill en Sint Hubert.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Mill en Sint Hubert afsluiten? Check de best beoordeelde of voordeligste maatschappij voor omgeving 5455.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • InShared Inboedelverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • ZLM Inboedel
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Aegon Opstal Basis
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen te regelen bij dezelfde maatschappij. Wanneer we spreken van schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer modules die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. doorgaans in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: ongevallenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Zo’n all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen vrijwel elke soort schade. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, vandalisme, brand en wateroverlast, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet. Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van aardbevingen, slecht onderhoud, oorlogsgeweld, atoomkernreacties of bevroren leidingen, grondwater in de woning, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand tref je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als storm of brand zit vaak bij de polis in. Let op, een bal of ladder door een ruit valt niet onder jouw opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n volière, tuinhuisje, schuur, garage en losse gebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Diverse aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Bijna alle verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan overkappingen. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

R. Scholten, Mill en Sint Hubert (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente