Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Maastricht Airport

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Maastricht Airport (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw woning die ontstaan zijn door bijvoorbeeldvandalisme, ontploffing, diefstal, inbraak. Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Onder andere het toilet, of denk aan de gevel. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Door middel van ons vergelijkscript vergelijk je online de meest afgesloten opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen zoals bijv. Europeesche, Bovag of Klaverblad op modules, flexibiliteit en prijs. De premies hangen af van je adres. Ontdek de goedkoopste polis in Maastricht Airport, gemeente Beek, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteBeek
(Regio) nummer043 (+3143)
Bewoners 16068
Postcodes6199
WijkenBeek
Plaatsen nabijverzekering-spaubeek, opstalverzekering-puth, polis-guttecoven, verzekering-buchten, woonhuisverzekering-buchten en windraak
opstalverzekering-maastricht-airport

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Maastricht Airport, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Denk aan schades veroorzaakt door storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, vandalisme, schade door olie, rook en roet. Let op: Deze dekking regelt uitsluitend alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Bijvoorbeeld de oven. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenzoals babyfoon of een kapotte wasmachine). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Maastricht Airport? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarief: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Maastricht Airport, is het verstandig om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Maastricht Airport. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (onder andere vandalisme, wateroverlast, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan horen uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk uitstekend te werken. Middels de vergelijkingstool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van maatschappijen zoals InShared en Univé schommelen tussen €9 en €12,75. Voer bovenaan in de tool eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Centraal Beheer april 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (6199) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: soort huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft daarna de verkrijgbare verzekeraars die in lijn zijn met jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Maastricht Airport? De gemiddelde premies variëren tussen de €7,75 tot €13. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwjaar
 • Omgeving
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik een voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Maastricht Airport? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Je vindt pakketten als Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet of Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid. Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Maastricht Airport.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Beek afsluiten? Stap over naar de hoogst gewaardeerde of de meest betaalbare verzekering voor postcode 6199.

Veel gekozen woonverzekeringen in Limburg in april 2024

 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat wij aanraden is beide polissen af te sluiten bij één assuradeur. In het geval van schades aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer verzekeringen die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en dekt bijna elke soort van schade aan je huis. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Je kunt dan denken aan wateroverlast, diefstal, ontploffing, brand of schroeien of smelten, blikseminslag, wateroverlast, olie, rook en roet. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door overstromingen, slecht onderhoud, atoomkernreacties, aardbevingen of grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop vind je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in veel gevallen weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. inbraak of brand zit vaak bij de polis in. Echter, een bal door de ruit valt niet onder de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw tuinhuisje, garage, schuur, overkapping en losse vertrekken / objecten worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele assuradeurs werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan beplanting. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Beek – Spaubeek, Beek-Zuid.

‘Alles losse verzekering samengevoegd in 1 pakket

C. Kuipers, Maastricht Airport (april 2024)