Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Diessen

Middels een opstalverzekering in Diessen – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning als gevolg van situaties als vandalisme, inbraak, aanrijding en aanvaring, wateroverlast. Het begrip opstal slaat op; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Onder andere de zonnepanelen , of denk aan de ramen. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij moeiteloos een aantal opstalverzekeringen van professionele assuradeurs zoals HEMA, Avéro Achmea of Nederlanden van Nu op service en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Diessen, gemeente Hilvarenbeek, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHilvarenbeek
Regionummer013 (+3113)
Bewoners 15164
Postcodegebieden5087
BuurtenHilvarenbeek
Plaatsen in de omgevingverzekering-esbeek, opstalverzekering-udenhout, polis-berkel-enschot, verzekering-achtmaal, woonhuisverzekering-achtmaal en moergestel
opstalverzekering-diessen

Online woonhuisverzekering vergelijken in Diessen, maart 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, vandalisme. Niet vergeten: Deze polis sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zaken als leidingen in huis. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee krijg je een uitkering voor “losse” spullen als kunstvoorwerpen of schade aan muziekinstrumenten). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Diessen? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Diessen, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Diessen. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (door bijv. situatie als schroeien of smelten, blikseminslag, wateroverlast, brand of explosie), dan horen zeker de dekking en de service picobello voor elkaar te zijn. Dankzij de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies verzekeraars als FBTO en/of Aegon liggen tussen de €9,25 en €11. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Turien en Co opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (5087) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: kenmerken woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft hierna de actuele verzekeraars die matchen met jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Diessen? De gemiddelde premies zitten maandelijks tussen €8,5 – €13,25. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwjaar
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Diessen? Dit kan zonder moeite: klik meteen door naar de vergelijker. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van De Nederlanden van Nu Opstalverzekering en SNS Inboedel en opstal. Kom je er zelf niet uit? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Diessen.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Hilvarenbeek afsluiten? Check de meest populaire of laagst geprijsde maatschappij voor de buurt 5087.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • InShared Inboedelverzekering
 • SNS Inboedel en opstal
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is beide polissen aan te vragen bij eenzelfde maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Overzichtelijk
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Je kunt dan denken aan inbraak, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, diefstal of een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, olie, rook en roet, vandalisme. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van aardbevingen, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud of weersinvloeden, grondwater in de woning, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt en glas- of funderingsschade wordt meestal niet gedekt. Onderstaand lees je handige info over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. ontploffing of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een bal die door een raam gaat wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een overkapping, garage, schuur, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Belangrijk: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Diverse aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Genoeg verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als beplanting. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Handig als je woont in wijken als: Hilvarenbeek, Esbeek, Biest-Houtakker, Diessen, Haghorst.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

O. Timmermans, Diessen (maart 2023)