Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Udenhout

Met een opstalverzekering in Udenhout (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schade aan jouw woning wat te maken heeft met bijvoorbeelddiefstal, inbraak, schade door olie, rook en roet, brand. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Onder andere het toilet, of bijvoorbeeld het dak. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je snel vele opstalverzekeringen van klantvriendelijke bedrijven zoals bijv. Europeesche, ABN AMRO of Nederlanden van Nu op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Udenhout, gemeente Tilburg, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteTilburg
Netnummer013 (+3113)
Bewoners 212941
Postcodegebied5070
WijkenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-moergestel, opstalverzekering-raamsdonk, polis-lage-zwaluwe, verzekering-bavel, woonhuisverzekering-bavel en raamsdonksveer
opstalverzekering-udenhout

Woonhuisverzekering vergelijken in Udenhout, april 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door diefstal, inbraak, aanrijding en aanvaring, blikseminslag. Niet vergeten: Deze verzekering is er alleen voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals de heg. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met zo’n polis dek je de losse bezittingen afals medische apparatuur of een kapotte computer). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Udenhout? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Kosten: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Udenhout, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Udenhout. In een scenario dat je problemen in de woning krijgt (bijvoorbeeld door een omgevallen boom, wateroverlast, blikseminslag, olie, rook en roet), dan horen zeker de service en uitkeringen direct op gang te komen. Via onze service-tool vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van aanbieders als InShared en/of SNS schommelen tussen €6,75 – €12,5. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Polis Direct opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (5070) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: beschrijving huis, materiaal van jouw woning en constructie, woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je ziet vervolgens de beschikbare verzekeringen die matchen met de opgegeven info.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Udenhout? De doorsnee polissen variëren tussen de €7,25 – €13,75. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik voordelige woonhuisverzekeringen voor huizen in Udenhout? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als HEMA Inboedelverzekering of HEMA Woonverzekering. Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Udenhout.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Tilburg afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of goedkoopste verzekering voor de buurt 5070, 5071.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Brabant in april 2024

 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • InShared Opstalverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen onder te brengen bij 1 maatschappij. Wanneer we spreken van schade rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over wie welke schade vergoedt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-korting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere dekkingen die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. doorgaans in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De All risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Je kunt dan denken aan aanrijding en aanvaring, vandalisme, wateroverlast, schade door olie, rook en roet en inbraak en diefstal, blikseminslag, vandalisme, olie, rook en roet. Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet, overstromingen of bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop ontdek je aanvullende info veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Om die reden dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je door het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is vaak overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. een ontploffing zit doorgaans in de verzekering. Let op, een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n overkapping, volière, schuur, garage en losse gebouwen worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan bomen, struiken. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Centrum, Oud-Zuid, Oud-Noord, West, Noord, Oost, Zuid, Berkel-Enschot, Reeshof, Udenhout.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

Fam. van den Brink, Udenhout (april 2024)