Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oude Meer

Aan de hand van een opstalverzekering in Oude Meer – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan o.a. ontploffing, brand, inbraak, blikseminslag. Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Een voorbeeld is vaste muren, en ook de vloer. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via onze vergelijker vergelijk je gemakkelijk een aantal opstalverzekeringen van klantvriendelijke maatschappijen zoals bijv. Delta Lloyd, Allianz of InShared op modules, flexibiliteit en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Kies een geschikt woonpakket in Oude Meer, gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer020 (+3120)
Bewoners 144518
Postcodes1432
BuurtenHoofddorp
Plaatsen in de buurtverzekering-aalsmeerderbrug, opstalverzekering-amstelhoek, polis-kudelstaart, verzekering-ankeveen, woonhuisverzekering-ankeveen en de-hoef
opstalverzekering-oude-meer

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Oude Meer, februari 2024

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door brand, inbraak, aanrijding en aanvaring, ontploffing. Noemenswaardig: Dit type verzekering verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Zoals de hal. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als vloerbedekking of schade aan kleding). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Oude Meer? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Beoordeling: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Premie: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Oude Meer, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Oude Meer. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere wateroverlast, vandalisme, inbraak en diefstal, olie, rook en roet), dan horen zeker de dekking en de service in orde te zijn. Dankzij onze service-tool kan je hier zelf achter komen. De prijsstelling van assuradeurs als Generali en Reaal variëren tussen de €5,5 tot €14,25. Voer bovenaan in de tool welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Univé dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (1432) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je bekijkt nu de verkrijgbare verzekeringen die voldoen aan jouw zoekvraag.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Oude Meer? De gemiddelde polissen schommelen tussen €9,75 tot €11,5. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor ons huis in Oude Meer? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Je vindt pakketten als Turien & Co Inboedelverzekering Premium en/of Aegon Opstal Allrisk. Kom je er zelf niet uit? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Oude Meer.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Haarlemmermeer afsluiten? Vind de best gewaardeerde of de meest betaalbare verzekeraar voor postcode 1432, 1438.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Holland in februari 2024

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij één assuradeur. Bij constatering van schade m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer dekkingen die te combineren zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, blikseminslag of vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, inbraak en diefstal. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties, slecht onderhoud, aardbevingen of rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt en glasschade of schade aan de fundering staat vaak buiten de polis. Hieronder vind je handige info over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Hierom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. vandalisme of brand wordt meestal gedekt. Alleen, een bal die door een raam gaat wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Je schuur, tuinhuisje, garage, overkapping en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als het zwembad. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

H. Gerritsen, Oude Meer (februari 2024)