Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Berkelland

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Berkelland (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw woning door toedoen van situaties als brand, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, ontploffing. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Onder andere een houten vloer, en ook de bezemkast. Het is niet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Door middel van deze website vergelijk je snel alle belangrijke opstalverzekeringen van professionele aanbieders als bijv. Verzekeruzelf.nl, Allsecur of Lancyr op modules, flexibiliteit en prijs. Prijzen verschillen per regio. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Berkelland, gemeente Berkelland, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBerkelland
(Net) nummer0545 (+31545)
Aantal inwoners 44437
Postcodegebieden7160
WijkenBorculo
Plaatsen in de buurtverzekering-Bergen op Zoom, opstalverzekering-Beemster, polis-Amsterdam, verzekeringspakket-Westerveld, Berg en Dal en woonhuisverzekering-Beesel
opstalverzekering-berkelland

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Berkelland, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door aanrijding en aanvaring, vandalisme, blikseminslag, brand. Niet vergeten: Deze verzekering regelt uitsluitend datgene wat vastzit aan de woning. Denk aan geplante bomen. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenals diversen of een gestolen laptop). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Berkelland? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Berkelland, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Berkelland. Wanneer er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door inbraak en diefstal, brand of explosie, vandalisme, blikseminslag), dan horen met name de dekking en de service in orde te zijn. Geholpen door de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies verzekeraars zoals InShared en Allianz zitten maandelijks tussen €9 tot €13,25. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Aegon pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Als eerst vul je de geboortedatum in, omgeving (7160) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Basisinformatie woning

  Gevraagde gegevens: type woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt in de volgende stap de verkrijgbare polissen die rijmen met jouw zoekvraag.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Berkelland? De “normale” polissen liggen tussen de €6,25 en €11,5. De hoogte van de premie is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Adres
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn woning in Berkelland? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, neem de tarieven door en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van FBTO Inboedelverzekering (Allrisk) en ook Lancyr Woonhuisverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Berkelland.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Berkelland afsluiten? Ontdek de best gewaardeerde of voordeligste aanbieder voor regio 7160, 7161.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • ANWB Inboedelverzekering
 • Allsecur Compleet
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal Inboedel (adviseur)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

In aanvulling op een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten te regelen bij de identieke partij. Bij schades aan je huis, kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketkorting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante modules die je kunt toevoegen. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: caravanverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Je kunt dan denken aan ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, wateroverlast en blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, schroeien of smelten. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van overstromingen, aardbevingen, atoomkernreacties, oorlogsgeweld of weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel en glas- of funderingsschade staat vaak buiten de polis. Hieronder lees je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Huur je? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. brand of ontploffing zit vaak bij de polis in. Let op, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt meestal niet gedekt door de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n tuinhuisje, volière, garage, overkapping en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Advies: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Een aantal assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Bijna alle verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als bestratingen. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Handig als je woont in wijken als: Borculo, Eibergen, Beltrum, Neede, Ruurlo.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

O. van der Berg, Berkelland (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente