Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bladel

Middels een opstalverzekering in Bladel – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades aangaande een huis als gevolg van aspecten als storm (vanaf windkracht 7), brand, blikseminslag, vandalisme. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan de schutting, en tevens de schutting. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij moeiteloos de meest afgesloten opstalverzekeringen van professionele bedrijven zoals o.a. ZLM, Avéro Achmea of Lancyr op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Bladel, gemeente Bladel, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBladel
(Regio) nummer0497 (+31497)
Aantal inwoners 19966
Postcodegebied5530
BuurtenBladel
Plaatsen in de omgevingverzekering-Binnenmaas, opstalverzekering-Berkelland, polis-Bergeijk, verzekeringspakket-Apeldoorn, Bernheze en woonhuisverzekering-Berkelland
opstalverzekering-bladel

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Bladel, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door relletjes en opstootjes. Noemenswaardig: Dit type verzekering verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere de garage. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals babyfoon of een kapotte TV). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Bladel? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Bladel, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Bladel. Als er sprake is van schade aan de woning (door bijv. situatie als een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, brand of explosie, vandalisme), dan horen zeker de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Middels de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van verzekeraars zoals Independer en REAAL Verzekeringen liggen tussen de €5,5 en €13,25. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en kijk pas daarna naar de premies. Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Interpolis opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (5530) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Gegevens over de woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt nu de actuele verzekeringen op basis van de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Bladel? De “normale” polissen schommelen tussen €8,5 en €11. De hoogte van de premie is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Bladel? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of juist Univé Inboedelverzekering (AR). Heb je hulp nodig? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Bladel.

Direct vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Bladel afsluiten? Check de best gewaardeerde of voordeligste verzekering voor omgeving 5530, 5531.

Actuele woonverzekeringen in Noord-Brabant in april 2024

 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Allsecur Compleet
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Extra voordeel met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat wij aanraden is beide polissen af te sluiten bij dezelfde partij. In het geval van schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die je kunt toevoegen. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering doorgaans in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De All risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Voorbeelden zijn brand, schade door olie, rook en roet, blikseminslag, diefstal of vandalisme, olie, rook en roet, een omgevallen boom, brand of explosie. Belangrijk: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van aardbevingen, constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud, overstromingen of storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, bevroren leidingen en glasschade of schade aan de fundering staat vaak buiten de polis. Verderop vind je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Huur je? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als storm of inbraak wordt meestal gedekt. Echter, een bal door de ruit zit vaak niet in de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  De schuur, volière, overkapping, garage en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Let op: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Een aantal maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan het zwembad. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Bladel, Netersel, Hapert, Hoogeloon, Casteren.

‘Handige bespaartips voor opstalverzekeringen

J. Molenaar, Bladel (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente