Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Geesbrug

Met een opstalverzekering in Geesbrug – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning die ontstaan zijn door aspecten als schade door olie, rook en roet, blikseminslag, diefstal, ontploffing. Het begrip opstal slaat op; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Onder andere vaste muren, en ook de meterkast. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met ons vergelijkscript vergelijk je online vele opstalverzekeringen van betrouwbare aanbieders als bijv. Delta Lloyd, Avéro Achmea of ING op prijs en kwaliteit. De premies hangen af van je adres. Ontdek de goedkoopste polis in Geesbrug, gemeente Coevorden, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteCoevorden
Regionummer0524 (+31524)
Aantal inwoners 35381
Postcodegebieden7917
BuurtschappenCoevorden
Plaatsen in de buurtverzekering-elim, opstalverzekering-hollandscheveld, polis-zwartemeer, verzekering-valthermond, woonhuisverzekering-valthermond en nieuweroord
opstalverzekering-geesbrug

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Geesbrug, april 2024

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door aanrijding en aanvaring, ontploffing, brand, diefstal. Niet vergeten: Deze dekking regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Onder andere de vaatwasser. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee dek jij waardevolle “losse” items als kruimeldief of schade aan apparatuur). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Geesbrug? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Geesbrug, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Geesbrug. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (denk aan een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, olie, rook en roet, brand of explosie), dan dienen in het bijzonder de service en uitkeringen uitstekend te werken. Middels de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De prijzen van assuradeurs zoals Nationale Nederlanden of Aegon zitten maandelijks tussen €7,5 – €11,25. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: De Goudse pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcode (7917) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: kenmerken woning, constructie en materiaal, woonoppervlakte / aantal ruimtes en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Premies berekenen

  Je treft in de volgende stap de beschikbare verzekeraars die matchen met jouw wensen.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Geesbrug? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €5,25 – €10,5. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwdatum
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor ons huis in Geesbrug? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Voer de velden in, selecteer de modules, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Jij kan woonpakketten vinden als FBTO Inboedelverzekering (Allrisk) en/of Klaverblad Opstalverzekering Royaal. Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Geesbrug.

Vergelijk alle polissen

Online de beste opstalverzekering in Coevorden afsluiten? Check de best gewaardeerde of goedkoopste verzekering voor postcode 7917.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Drenthe in april 2024

 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij de identieke assuradeur. Bij constatering van schades m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Één aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We onderscheiden nog een aantal modules die je kunt toevoegen. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: huisdierenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn inbraak, ontploffing, schade door olie, rook en roet, diefstal en brand of explosie, vandalisme, blikseminslag, olie, rook en roet. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door slecht onderhoud, atoomkernreacties, aardbevingen, oorlogsgeweld of ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7 en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hieronder lees je praktische informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. storm of brand zit doorgaans in de verzekering. Let op, een bal of ladder door een ruit wordt meestal niet gedekt door de opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je tuinhuisje, volière, schuur, overkapping en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Een aantal aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als overkappingen. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Handig als je woont in wijken als: Coevorden, Steenwijksmoer, Nieuwe Krim, Weijerswold, Vlieghuis en Padhuis, Dalen, Oosterhesselen, Sleen, Zweeloo.

‘Nooit meer zorgen over de polis

A. van der Heyden, Geesbrug (april 2024)