Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Vegelinsoord

Via de opstalverzekering in Vegelinsoord (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw huis als gevolg van situaties als aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, diefstal, ontploffing. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Een voorbeeld is een tuinhek, maar ook het kozijn. Het is geen vereiste, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met ons vergelijkscript vergelijk jij eenvoudig een aantal opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeraars zoals bijv. Zelf, Aon Direct of Reaal op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Vegelinsoord, gemeente De Fryske Marren, Friesland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
Netnummer0513 (+31513)
Inwoners 51265
Postcodes8467
WijkenAkmarijp
Plaatsen in de omgevingverzekering-nijehaske, opstalverzekering-rotsterhaule, polis-luinjeberd, verzekering-terband, woonhuisverzekering-terband en rotstergaast
opstalverzekering-vegelinsoord

Online woonhuisverzekering vergelijken in Vegelinsoord, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door wateroverlast, brand, diefstal, inbraak. Goed om te weten: Dit type verzekering verzekert alleen alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zoals vaste muren. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee krijg je een uitkering voor “losse” spullen als open haard of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Vegelinsoord? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Vegelinsoord, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Vegelinsoord. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, brand of explosie, wateroverlast), dan horen met name de service en uitkeringen in orde te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van verzekeringsmaatschappijen als Delta Lloyd en/of Allianz liggen tussen de €6,5 tot €14,75. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Independer afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (8467) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving huis, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte, aantal kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je ziet daarna de beschikbare polissen die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Vegelinsoord? De gemiddelde premies variëren tussen de €8,75 tot €11,5. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Regio
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Vegelinsoord? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Voorbeelden van pakketten zijn Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet en ook Ditzo Woonverzekering (Allrisk). Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Vegelinsoord.

Direct vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in De Fryske Marren afsluiten? Ontdek de best gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekering voor omgeving 8467.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Friesland in juli 2024

 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij 1 aanbieder. Wanneer we spreken van schades m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-deal
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal zekerheden die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarbij zitten ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere opties zijn: overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en dekt bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan aanrijding en aanvaring, vandalisme, inbraak, schade door olie, rook en roet of een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, een omgevallen boom, schroeien of smelten. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen, roekeloosheid en opzet of bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Hierna vind je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. storm of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Echter, een bal die door een raam gaat valt vaak buiten jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n schuur, tuinhuisje, garage, overkapping en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Let op: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele assuradeurs stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als beplanting. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

Fam. van der Laan, Vegelinsoord (juli 2024)