Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Velp

Aan de hand van een opstalverzekering in Velp (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades aangaande een huis wat te maken heeft met o.a. blikseminslag, wateroverlast, diefstal, inbraak. Met opstal bedoelen we alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan de tegelvloer, maar ook dakpannen. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van onze vergelijktool vergelijk jij gemakkelijk de meest afgesloten opstalverzekeringen van klantvriendelijke partijen zoals Univé, Bruns ten Brink of InShared op voorwaarden en tarieven. Prijzen verschillen per regio. Kies een geschikt woonpakket in Velp, gemeente Rheden, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteRheden
Regionummer026 (+3126)
Bewoners 43824
Postcodes6880
WijkenDieren
Plaatsen nabijverzekering-deelen, opstalverzekering-heelsum, polis-huissen, verzekering-angeren, woonhuisverzekering-angeren en doorwerth
opstalverzekering-velp

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Velp, april 2024

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door inbraak, blikseminslag, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet. Let op: Deze module dekt enkel een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zaken als het kozijn. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee dek jij waardevolle “losse” items zoals studieboeken of schade aan meubels). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Velp? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Velp, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Velp. Als je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, olie, rook en roet), dan behoren vooral de dekking en de service goed geregeld te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript ontdek je dit eenvoudig zelf. De kosten van verzekeraars zoals Nationale Nederlanden en/of Allianz schommelen tussen €6,75 tot €13,75. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Avéro Achmea pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (6880) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Benodigde info: beschrijving woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je treft in de volgende stap de verkrijgbare verzekeraars die voldoen aan de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Velp? De reguliere verzekeringen zitten maandelijks tussen €8 tot €13,75. Het daadwerkelijke tarief is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Velp? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en neem het beste aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van Reaal Inboedel (adviseur) of juist Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid. Wil je er een expert naar laten kijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Velp.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Rheden afsluiten? Ontdek de beste of goedkoopste verzekeraar voor regio 6880, 6881, 6882, 6883.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • ZLM Inboedel
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Basis

Nog meer korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen af te sluiten bij dezelfde maatschappij. Bij schade m.b.t. je huis komt er geen discussie over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakket-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere zekerheden die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn vandalisme, aanrijding en aanvaring, wateroverlast, ontploffing of olie, rook en roet, schroeien of smelten, een omgevallen boom, blikseminslag. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten, overstromingen, oorlogsgeweld of weersinvloeden, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Hierna lees je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als inbraak of brand is in algemene zin vaak gedekt. Let op, een bal of ladder door een ruit wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Je overkapping, tuinhuisje, garage, schuur en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. schuurtjes. In andere gevallen is een speciale tuinverzekering benodigd. Handig als je woont in wijken als: Dieren, Rheden, Velp.

‘Mijn huis goed verzekerd

X. van de Pol, Velp (april 2024)