Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Horssen

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Horssen (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades aangaande een huis als gevolg van o.a. inbraak, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou de gang, of denk aan het plafond. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Middels ons vergelijkscript vergelijk jij gemakkelijk de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare assuradeurs zoals o.a. Univé, Aegon of ING op prijs en kwaliteit. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Horssen, gemeente Druten, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteDruten
(Regio) nummer0487 (+31487)
Aantal inwoners 18407
Postcodes6617
BuurtschappenDruten
Naburige plaatsenverzekering-hernen, opstalverzekering-nederasselt, polis-ven-zelderheide, verzekering-kekerdom, woonhuisverzekering-kekerdom en overasselt
opstalverzekering-horssen

Online woonhuisverzekering vergelijken in Horssen, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Denk aan schades veroorzaakt door brand, vandalisme, aanrijding en aanvaring, ontploffing. Noemenswaardig: Deze polis dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Zoals de gevel. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenals telefoon of een kapotte TV). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Horssen? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Horssen, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Horssen. Als er iets met jouw huis gebeurt (zoals bijv. door brand of explosie, inbraak en diefstal, een omgevallen boom, olie, rook en roet), dan horen vooral de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Middels ons vergelijkscript vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van partijen zoals Independer en De Goudse schommelen tussen €7 tot €10,5. Vul hierboven eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende voorkom je onderverzekering. Bekijk ook ZLM afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, postcode (6617) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: beschrijving woning, materiaal van jouw woning en constructie, woonoppervlakte / aantal ruimtes en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je opent hierna de beschikbare woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Horssen? De doorsnee polissen variëren tussen de €7 en €10,25. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Regio
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor onze woning in Horssen? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, neem de tarieven door en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk of InShared Inboedelverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Horssen.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Druten afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of de meest betaalbare verzekering voor omgeving 6617, 6631.

Bekijk deze woonverzekeringen in Gelderland in februari 2024

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Aegon Opstal Allrisk

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is een combinatie van deze polissen aan te vragen bij de identieke maatschappij. Bij constatering van schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante verzekeringen die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld brand, ontploffing, vandalisme, diefstal en blikseminslag, schroeien of smelten, inbraak en diefstal, een omgevallen boom. Goed om te weten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade door normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, overstromingen of grondwater in de woning, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel en fundering- of glasschade zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand bekijk je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas veroorzaakt door bijv. een brandje zit vaak bij de polis in. Alleen, een bal door de ruit zit vaak niet in de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n volière, garage, tuinhuisje, overkapping en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Advies: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Diverse assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als planten. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Druten, Puiflijk, Afferden, Deest, Horssen.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

Familie. Visser, Horssen (februari 2024)