Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Dinkelland

Middels een opstalverzekering in Dinkelland – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door onder andere storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, brand, schade door olie, rook en roet. De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Een voorbeeld is vaste muren, en tevens de heg. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via ons vergelijkscript vergelijk jij snel de meeste opstalverzekeringen van klantvriendelijke aanbieders zoals bijv. Europeesche, ANWB of InShared op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Kies een geschikt woonpakket in Dinkelland, gemeente Dinkelland, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteDinkelland
(Net) nummer0541 (+31541)
Bewoners 26120
Postcodes7590
WijkenDenekamp
Plaatsen in de omgevingverzekering-Diemen, opstalverzekering-Den Helder, polis-Bodegraven-Reeuwijk, verzekeringspakket-Woerden, Den Haag en woonhuisverzekering-Delfzijl
opstalverzekering-dinkelland

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Dinkelland, juli 2024

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door blikseminslag, ontploffing, aanrijding en aanvaring, vandalisme. Belangrijk: Dit type verzekering sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld een tuinhek. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals parket of schade aan een vloerkleed). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Dinkelland? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillig eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Dinkelland, is het verstandig om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Dinkelland. Wanneer er sprake is van schade aan de woning (denk aan wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, inbraak en diefstal), dan horen vooral de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Geholpen door de vergelijkingstool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De maandelijkse premies verzekeringsmaatschappijen als ING en Aegon liggen tussen de €9,5 en €12,5. Voer in de bovenstaande vergelijker je complete wensenlijstje in, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Allianz dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcode (7590) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: beschrijving huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft vervolgens de beste verzekeraars die in lijn zijn met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Dinkelland? De reguliere verzekeringen variëren tussen de €7,5 tot €11,75. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Dinkelland? Heel eenvoudig: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als De Nederlanden van Nu Opstalverzekering en ook Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering. Liever laten adviseren? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Dinkelland.

Start vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Dinkelland afsluiten? Ontdek de best gewaardeerde of voordeligste verzekeraar voor omgeving 7590, 7591.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Overijssel in juli 2024

 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • ZLM Inboedel
 • HEMA Inboedelverzekering
 • De Goudse Opstalverzekering
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren allebei deze producten af te sluiten bij één maatschappij. Bij constatering van schade in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Overzichtelijk
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere opties zijn: overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en dekt elk van buiten komend onheil. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk aan voorvallen als brand, inbraak, aanrijding en aanvaring, ontploffing of inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, brand of explosie. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door slecht onderhoud, oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik of grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder tref je aanvullende info veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. storm of brand is in algemene zin vaak gedekt. Let op, een bal die door een ruit wordt geschopt valt vaak buiten de opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Je garage, schuur, tuinhuisje, overkapping en losse gebouwen worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Veel maatschappijen stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. planten. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Een uitkomst in buurten als: Denekamp, Lattrop-Breklenkamp, Tilligte, Agelo, Noord Deurningen, Ootmarsum, Weerselo, Rossum, Saasveld, Deurningen, Nutter, Oud Ootmarsum.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

Y. van den Bosch, Dinkelland (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente