Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Den Helder

Met een opstalverzekering in Den Helder – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door aspecten als wateroverlast, diefstal, inbraak, storm (vanaf windkracht 7). De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou de vaatwasser, en tevens de schutting. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Aan de hand van onze vergelijktool vergelijk je eenvoudig de meest afgesloten opstalverzekeringen van erkende aanbieders zoals bijv. Zelf, ABN AMRO of London Verzekeringen op prijs en kwaliteit. De premies hangen af van je adres. Bekijk de laagste premie in Den Helder, gemeente Den Helder, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteDen Helder
Regionummer0223 (+31223)
Bewoners 56275
Postcodes1780
BuurtschappenStad
Plaatsen in de buurtverzekering-Den Haag, opstalverzekering-Buren, polis-Beverwijk, verzekeringspakket-Barendrecht, De Ronde Venen en woonhuisverzekering-De Marne
opstalverzekering-den-helder

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Den Helder, april 2024

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Denk aan schades veroorzaakt door vandalisme, wateroverlast, ontploffing, aanrijding en aanvaring. Let op: Deze dekking dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als een zwembad. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee verzeker je de losse spullenzoals je telefoon of schade aan je smartphone). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Den Helder? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Ervaringen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarief: Aan welke kosten moet je denken?
 • Het eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Den Helder, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Den Helder. Op het moment dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als wateroverlast, blikseminslag, brand of explosie, olie, rook en roet), dan behoren uiteraard de vervoegingen en klantenservice direct op gang te komen. Dankzij ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies verzekeringsmaatschappijen als Generali of ABN AMRO liggen tussen de €7,5 tot €11. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: ANWB afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, regio (1780) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken huis, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Specificeer type keuken, badkameren type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft nu de beste verzekeraars op basis van jouw zoekvraag.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Kosten opstalverzekering berekenen

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Den Helder? De modale polissen liggen tussen de €9,5 tot €14. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwjaar
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Den Helder? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, kies de gewenste dekking, neem de tarieven door en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Je vindt pakketten als Allianz Inboedelverzekering (EUG) en SNS Inboedelverzekering. Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Den Helder.

Direct vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Den Helder afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of goedkoopste aanbieder voor omgeving 1780, 1781, 1782, 1783, 1784, 1785, 1786, 1789.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Holland in april 2024

 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd de opstal- en inboedelverzekering onder te brengen bij dezelfde partij. Wanneer we spreken van schades m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer verzekeringen die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: brommerverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan ontploffing, wateroverlast, aanrijding en aanvaring, inbraak en olie, rook en roet, brand of explosie, schroeien of smelten, inbraak en diefstal. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door slecht onderhoud, atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten, normaal huishoudelijk gebruik of grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder ontdek je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het onderdeel huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als brand of vandalisme is vaak inbegrepen. Echter, een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een tuinhuisje, volière, garage, schuur en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Veel partijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in de tuin aan zaken als het zwembad. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Een uitkomst in buurten als: Stad binnen de Linie-Oost, Stad binnen de Linie-West, Nieuw Den Helder-West, Nieuw Den Helder-Oost, De Schooten, Het Koegras, Duinzoom, Julianadorp.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

X. Smits, Den Helder (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente