Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Babberich

Aan de hand van een opstalverzekering in Babberich – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis als gevolg van bijvoorbeeldontploffing, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, diefstal. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere de zonnepanelen , maar ook de vloer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met behulp van deze website vergelijk je snel de meeste opstalverzekeringen van klantvriendelijke aanbieders als bijv. FBTO, Aegon of InShared op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Babberich, gemeente Zevenaar, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteZevenaar
(Net) nummer0316 (+31316)
Bewoners 32269
Postcodegebieden6909
WijkenHerwen
Plaatsen nabijverzekering-velp, opstalverzekering-heveadorp, polis-oosterbeek, verzekering-gendt, woonhuisverzekering-gendt en heelsum
opstalverzekering-babberich

Online woonhuisverzekering vergelijken in Babberich, april 2024

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door blikseminslag, inbraak, brand, aanrijding en aanvaring. Let op: Dit type verzekering dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld de elektriciteit. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenzoals parket of een kapotte computer). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Babberich? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Babberich, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Babberich. Als er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, blikseminslag), dan behoren uiteraard de dekking en de service uitstekend te werken. Dankzij de vergelijkingstool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De kosten van assuradeurs als Interpolis of REAAL Verzekeringen schommelen tussen €7,25 – €14. Voer in de bovenstaande vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: BLG wonen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (6909) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Benodigde info: type woning, bouwconstructie (dak), woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent nu de beschikbare woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Babberich? De modale polissen schommelen tussen €8 – €10. Het exacte bedrag verschilt uiteraard per persoon. Deze factoren zijn van belang:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Babberich? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk en ook InShared Opstalverzekering. Liever laten adviseren? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Babberich.

Start vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Zevenaar afsluiten? Check de meest populaire of de meest betaalbare maatschappij voor postcodegebied 6909.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Aegon Opstal Basis
 • HEMA Woonverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten te nemen bij eenzelfde aanbieder. Bij constatering van schade rondom je woning, komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Alles-in-1-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er bestaan nog een aantal modules die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarbij zitten ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: huisdierenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij elk van buiten komend onheil. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk aan voorvallen als vandalisme, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, brand en schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, olie, rook en roet. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door slecht onderhoud, aardbevingen, overstromingen, oorlogsgeweld of storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, bevroren leidingen, weersinvloeden en schade aan fundering / glas wordt meestal niet gedekt. Hieronder bekijk je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. inbraak of storm wordt meestal gedekt. Let op, een bal die door een ruit wordt geschopt valt vaak buiten de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw garage, tuinhuisje, schuur, overkapping en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Sommige partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan planten. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Een uitkomst in buurten als: Herwen en Aerdt, Pannerden, Zevenaar, Babberich, Angerlo, Giesbeek, Lathum.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

S. van der Horst, Babberich (april 2024)