Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Boxtel

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Boxtel – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schade aan jouw huis door toedoen van aspecten als wateroverlast, inbraak, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet. De term opstal betekent; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is de open haard, of bijvoorbeeld een badkamer. Het is geen vereiste, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Aan de hand van deze website vergelijk jij gemakkelijk de meeste opstalverzekeringen van populaire maatschappijen als Zelf, ASR Verzekeringen of nowGo op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Bekijk de laagste premie in Boxtel, gemeente Boxtel, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBoxtel
Regionummer0411 (+31411)
Aantal inwoners 30406
Postcodegebied5280
WijkenBoxtel
Naburige plaatsenverzekering-Boxmeer, opstalverzekering-Borne, polis-Beuningen, verzekeringspakket-Berg en Dal, Boekel en woonhuisverzekering-Bodegraven-Reeuwijk
opstalverzekering-boxtel

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Boxtel, mei 2024

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, blikseminslag, schade door olie, rook en roet. Noemenswaardig: Deze module is er alleen voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld een badkamer. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis dek je de losse bezittingen afals boeken of een stukke TV). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Boxtel? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarieven: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillig eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Boxtel, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Boxtel. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (denk aan inbraak en diefstal, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom), dan behoren in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Met behulp van onze service-tool ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijsstelling van verzekeraars als Klaverblad of ABN AMRO liggen tussen de €6,75 – €11,25. Voer in de basis je complete wensenlijstje in, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: London Verzekeringen opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (5280) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Gegevens over de woning

  Gevraagde gegevens: soort huis, bouwconstructie (dak), oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je ziet hierna de beste polissen die overeenkomen met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Boxtel? De “normale” verzekeringen schommelen tussen €7,75 en €11,75. De exacte premie varieert per type huis en situatie. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Omgeving
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Boxtel? Heel eenvoudig: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, kies de gewenste dekking, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk) of juist ANWB Inboedelverzekering. Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Boxtel.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Boxtel afsluiten? Stap over naar de meest populaire of laagst geprijsde verzekeraar voor postcode 5280, 5281, 5282, 5283.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in mei 2024

 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • ANWB Opstalverzekering

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij de identieke assuradeur. Wanneer we spreken van schade rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er zijn nog meer dekkingen die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering doorgaans in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en verzekert jou tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan vandalisme, aanrijding en aanvaring, diefstal, storm (vanaf windkracht 7) of wateroverlast, schroeien of smelten, vandalisme, een omgevallen boom. Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade door overstromingen, oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, aardbevingen of grondwater in de woning, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt en glasschade of schade aan de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder tref je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. een ontploffing of storm is vaak inbegrepen. Echter, een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je volière, tuinhuisje, garage, overkapping en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Let op: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Een aantal verzekeraars stellen een limiet voor toegestane M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Bijna alle verzekeraars verzekeren ook kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan het zwembad. In andere gevallen is een speciale tuinverzekering benodigd. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Boxtel, Lennisheuvel, Liempde.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

Mevr. van der Linden, Boxtel (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente