Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Smalle Ee

Door middel van een opstalverzekering in Smalle Ee – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schades aangaande een huis als gevolg van o.a. blikseminslag, inbraak, vandalisme, diefstal. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou vaste muren, maar ook de schutting. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met behulp van onze vergelijktool vergelijk jij eenvoudig een aantal opstalverzekeringen van betrouwbare bedrijven zoals HEMA, Avéro Achmea of Polis Direct op modules, flexibiliteit en prijs. Prijzen verschillen per regio. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Smalle Ee, gemeente Smallingerland, Friesland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
Netnummer0512 (+31512)
Aantal inwoners 55439
Postcodegebieden9214
BuurtschappenDrachten
Plaatsen in de buurtverzekering-de-wilgen, opstalverzekering-drachten-azeven, polis-jislum, verzekering-ballum, woonhuisverzekering-ballum en drachten
opstalverzekering-smalle-ee

Online woonhuisverzekering vergelijken in Smalle Ee, april 2024

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door storm (vanaf windkracht 7), inbraak, diefstal, schade door olie, rook en roet. Let op: Deze dekking regelt uitsluitend alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan een tuinhek. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items als televisietoestel of schade aan meubels). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Smalle Ee? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarief: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Smalle Ee, is het handig niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Smalle Ee. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (onder andere schroeien of smelten, vandalisme, wateroverlast, inbraak en diefstal), dan horen zeker de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Dankzij de vergelijkingstool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van verzekeraars zoals Independer en Allsecur zitten maandelijks tussen €9,25 tot €11,25. Voer bovenaan in de tool in waar jouw verzekering aan moet voldoen, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: ING dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcode (9214) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: soort woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je bekijkt daarna de relevante verzekeraars die in lijn zijn met jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Smalle Ee? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €7,75 tot €12,5. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde
 • Datum bouw
 • Omgeving
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Smalle Ee? Heel eenvoudig: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Turien & Co Inboedelverzekering Premium of Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid). Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Smalle Ee.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Smallingerland afsluiten? Check de hoogst gewaardeerde of de meest betaalbare verzekeraar voor postcodegebied 9214.

Veel gekozen woonverzekeringen in Friesland in april 2024

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • FBTO Woonpakket
 • InShared Opstalverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • SNS Woonhuisverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen aan te vragen bij dezelfde assuradeur. Indien de situatie zich voordoet van schades aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
We onderscheiden nog een aantal verzekeringen die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere mogelijkheden zijn: caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en verzekert jou tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld schade door olie, rook en roet, vandalisme, ontploffing, wateroverlast en een omgevallen boom, brand of explosie, schroeien of smelten, inbraak en diefstal. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van atoomkernreacties, oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, aardbevingen of bevroren leidingen, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt en schade aan fundering / glas wordt meestal niet gedekt. Hieronder vind je aanvullende info een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Dan kan je zonnepanelen verzekeren door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als blikseminslag of brand zit vaak bij de polis in. Alleen, een bal die door een raam gaat wordt meestal niet gedekt door de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  De volière, schuur, overkapping, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Sommige assuradeurs werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Bijna alle verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan schuurtjes. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Drachten, Overig Smallingerland.

‘Een polis afgestemd op mijn situatie

U. Willemsen, Smalle Ee (april 2024)