Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Liempde

Met een opstalverzekering in Liempde – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis als gevolg van aspecten als inbraak, diefstal, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7). Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere de meterkast, en ook de bijkeuken. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via deze website vergelijk je direct de meest afgesloten opstalverzekeringen van klantvriendelijke aanbieders zoals bijv. Delta Lloyd, Allianz of InShared op premie en dekking. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Liempde, gemeente Boxtel, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBoxtel
Netnummer0411 (+31411)
Aantal inwoners 30406
Postcodegebieden5298
BuurtenBoxtel
Plaatsen in de buurtverzekering-esch, opstalverzekering-helvoirt, polis-oudheusden, verzekering-de-moer, woonhuisverzekering-de-moer en cromvoirt
opstalverzekering-liempde

Woonhuisverzekering vergelijken in Liempde, juli 2024

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door wateroverlast, ontploffing, diefstal, blikseminslag. Let op: Deze module sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Onder andere de riolering. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan dek jij waardevolle “losse” items als schilderwerk of een beschadigde vloer). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Liempde? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Beoordeling: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Liempde, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Liempde. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (zoals bijv. door wateroverlast, een omgevallen boom, brand of explosie, schroeien of smelten), dan dienen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice goed geregeld te zijn. Middels de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van partijen als Klaverblad en/of Unigarant zitten maandelijks tussen €7,5 tot €12,25. Vul hierboven eerst jouw wensen in, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Nationale Nederlanden juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (5298) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent daarna de relevante polissen die rijmen met jouw zoekvraag.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Liempde? De gemiddelde polissen liggen tussen de €5,5 en €12. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwdatum
 • Omgeving
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Liempde? Het is simpel: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Voorbeelden van pakketten zijn Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk) of juist ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid). Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Liempde.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Boxtel afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of goedkoopste verzekering voor de buurt 5298.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Brabant in juli 2024

 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is de opstal- en inboedelverzekering onder te brengen bij de identieke maatschappij. Wanneer we spreken van schade rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer zekerheden die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn blikseminslag, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme en olie, rook en roet, een omgevallen boom, blikseminslag, vandalisme. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen of bevroren leidingen, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan fundering / glas staat vaak buiten de polis. Verderop bekijk je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in de regel niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. brand of vandalisme is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een bal die door een ruit wordt geschopt zit vaak niet in de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n garage, volière, tuinhuisje, schuur en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Genoeg verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bestratingen. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Boxtel, Lennisheuvel, Liempde.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

N. de Boer, Liempde (juli 2024)