Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Cromvoirt

Met een opstalverzekering in Cromvoirt – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan zaken als brand, vandalisme, aanrijding en aanvaring, ontploffing. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Onder andere de zonnepanelen , of denk aan de schutting. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Middels ons vergelijkscript vergelijk je moeiteloos de meeste opstalverzekeringen van populaire aanbieders zoals bijv. Zelf, Turien en Co of Interpolis op service en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bekijk de laagste premie in Cromvoirt, gemeente Vught, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteVught
(Regio) nummer0411 (+31411)
Inwoners 25973
Postcodegebieden5266
WijkenVught
Plaatsen in de regioverzekering-berlicum, opstalverzekering-heesbeen, polis-haarsteeg, verzekering-sprang-capelle, woonhuisverzekering-sprang-capelle en hedikhuizen
opstalverzekering-cromvoirt

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Cromvoirt, februari 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Voorbeelden zijn schade door schade door olie, rook en roet, vandalisme, diefstal, aanrijding en aanvaring. Goed om te weten: Dit type verzekering sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld het leidingwerk. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals scheerapparaat of schade aan kleding). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Cromvoirt? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Cromvoirt, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Cromvoirt. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (door bijv. situatie als brand of explosie, blikseminslag, wateroverlast, schroeien of smelten), dan horen vooral de vervoegingen en klantenservice goed geregeld te zijn. Middels de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies aanbieders zoals Generali en/of Reaal zitten maandelijks tussen €8,75 en €13. Voer bovenaan in de tool eerst jouw wensen in, bereken de premie, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: InShared februari 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, adres (5266) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Bijvoorbeeld: soort woning, bouwconstructie (dak), woonoppervlakte / aantal ruimtes en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je achterhaalt daarna de relevante polissen die rijmen met jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Cromvoirt? De gemiddelde premies liggen tussen de €5,75 – €10,25. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Cromvoirt? Dat is gemakkelijk: klik meteen door naar de vergelijker. Voer de velden in, selecteer de modules, bereken de premie, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Je vindt pakketten als Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk) en Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Cromvoirt.

Start vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Vught afsluiten? Stap over naar de hoogst gewaardeerde of laagst geprijsde verzekeraar voor postcode 5266.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Brabant in februari 2024

 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • FBTO Woonpakket
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • ZLM Inboedel
 • FBTO Woonpakket

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

In aanvulling op een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen af te sluiten bij eenzelfde partij. In het geval van schades in of rondom jouw woning komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-korting
 2. Overzichtelijk
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal vergoedingen die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: brommerverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De All risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en dekt bijna elke soort van schade aan je huis. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn ontploffing, inbraak, wateroverlast, brand en vandalisme, inbraak en diefstal, brand of explosie, schroeien of smelten. Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van roekeloosheid en opzet, slecht onderhoud, atoomkernreacties, aardbevingen of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder tref je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. een flinke storm of inbraak is vaak inbegrepen. Let op, een voetbal die door de ruit vliegt zit vaak niet in de woonhuisverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je tuinhuisje, garage, schuur, volière en losse gebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Belangrijk: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige partijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars dekken de kosten van tuinschade, zoals schade aan schuttingen. Mogelijk is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Vught, Vught-Zuid, Cromvoirt.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

X. de Leeuw, Cromvoirt (februari 2024)