Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bruchem

Via de opstalverzekering in Bruchem – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis door toedoen van o.a. vandalisme, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), inbraak. Het begrip opstal slaat op; alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan het plafond, maar ook een badkamer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met behulp van onze vergelijker vergelijk je moeiteloos vele opstalverzekeringen van gevestigde bedrijven zoals bijv. SNS, ASR Verzekeringen of Polis Direct op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bekijk de laagste premie in Bruchem, gemeente Zaltbommel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteZaltbommel
(Net) nummer0418 (+31418)
Inwoners 27543
Postcodes5314
WijkenZaltbommel
Plaatsen in de omgevingverzekering-nieuwaal, opstalverzekering-poederoijen, polis-liempde, verzekering-heesbeen, woonhuisverzekering-heesbeen en brakel
opstalverzekering-bruchem

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Bruchem, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door vandalisme, aanrijding en aanvaring, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: Deze dekking is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere de bezemkast. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (hiermee dek je de losse bezittingen afals parket of een defecte computer). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Bruchem? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijzen: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Bruchem, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Bruchem. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door schroeien of smelten, olie, rook en roet, brand of explosie, wateroverlast), dan behoren met name de schade-uitkeringen en helpdesk uitstekend te werken. Middels de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies aanbieders als Independer en Univé liggen tussen de €6,75 tot €14. Voer in de basis eerst jouw wensen in, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: SNS februari 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonlijke gegevens

  Als eerst vul je de geboortedatum in, omgeving (5314) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken woning, dakconstructie (plat, riet), aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je achterhaalt hierna de beschikbare verzekeraars die rijmen met jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Bruchem? De gemiddelde verzekeringen variëren tussen de €7,5 tot €11. Het daadwerkelijke tarief is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Bruchem? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Voorbeelden van pakketten zijn De Goudse Privé Pakket Online en/of Lancyr Woonverzekering. Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Bruchem.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Zaltbommel afsluiten? Vind de meest populaire of voordeligste verzekeraar voor postcode 5314.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in februari 2024

 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • ZLM Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij één aanbieder. Bij constatering van schade aan je huis, komt er geen discussie over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer modules die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De All risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk aan voorvallen als vandalisme, blikseminslag, diefstal, wateroverlast en een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, wateroverlast, een omgevallen boom. Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, slecht onderhoud, overstromingen of bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt en fundering- of glasschade staat vaak buiten de polis. Verderop tref je handige info over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Dan kan je zonnepanelen verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. storm of brand zit doorgaans in de verzekering. Toch, een bal die door een raam gaat valt niet onder de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw garage, volière, overkapping, tuinhuisje en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Advies: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Een aantal verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars dekken de kosten van tuinschade, zoals schade aan bomen, struiken. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Zaltbommel, Brakel, Kerkwijk, Nederhemert.

‘Prettig, alle verzekeraars in een overzicht

S. van Dam, Bruchem (februari 2024)