Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hoenzadriel

Door middel van een opstalverzekering in Hoenzadriel – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning als gevolg van onder andere aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, ontploffing. De term opstal betekent; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld de bezemkast, maar ook een vaste vloer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar beslist wel aan te raden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met behulp van onze vergelijktool vergelijk je moeiteloos vele opstalverzekeringen van klantvriendelijke aanbieders zoals bijv. Zelf, Aegon of nowGo op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bekijk de laagste premie in Hoenzadriel, gemeente Maasdriel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
Netnummer0418 (+31418)
Bewoners 24084
Postcodegebied5333
BuurtschappenKerkdriel
Plaatsen in de omgevingverzekering-kerkdriel, opstalverzekering-well, polis-bern, verzekering-brakel, woonhuisverzekering-brakel en ammerzoden
opstalverzekering-hoenzadriel

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Hoenzadriel, maart 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door ontploffing, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring. Niet vergeten: Dit type verzekering is er alleen voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals de garage. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (hiermee dek je de losse bezittingen afzoals koffiezetapparaat of een beschadigde vloer). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Hoenzadriel? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Hoenzadriel, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Hoenzadriel. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (bijvoorbeeld door inbraak en diefstal, blikseminslag, olie, rook en roet, vandalisme), dan dienen met name de schade-uitkeringen en helpdesk direct op gang te komen. Geholpen door ons vergelijkscript ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijzen van assuradeurs zoals OHRA en REAAL Verzekeringen schommelen tussen €9,75 tot €14,5. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: ANWB afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (5333) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: type huis, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft in de volgende stap de beschikbare woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Hoenzadriel? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €9,25 – €14,5. Het daadwerkelijke tarief is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg check ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Hoenzadriel? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, kies de gewenste dekking, bereken de premie, en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid) en/of Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk). Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Hoenzadriel.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Maasdriel afsluiten? Stap over naar de meest populaire of laagst geprijsde polis voor de buurt 5333.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd een combinatie van deze polissen aan te vragen bij 1 assuradeur. Indien de situatie zich voordoet van schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere modules die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: caravanverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Zo’n all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en dekt ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn diefstal, blikseminslag, ontploffing, brand en vandalisme, blikseminslag, een omgevallen boom, wateroverlast. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Hieronder vind je handige info over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Daarom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als inbraak of storm zit doorgaans in de verzekering. Let op, een ingegooide ruit wordt niet meegenomen door jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw schuur, garage, volière, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Sommige assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. schuttingen. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum.

‘Nooit meer zorgen over de polis

Q. Meyer, Hoenzadriel (maart 2023)