Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kerkdriel

Aan de hand van een opstalverzekering in Kerkdriel – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met bijvoorbeeldinbraak, aanrijding en aanvaring, wateroverlast, diefstal. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere het leidingwerk, of denk aan het plafond. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met onze vergelijktool vergelijk je snel vele opstalverzekeringen van klantvriendelijke maatschappijen zoals bijv. Huis In Eén Verzekeringen, DAK of REAAL Verzekeringen op service en prijs. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Kerkdriel, gemeente Maasdriel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
(Net) nummer0418 (+31418)
Bewoners 24084
Postcodegebied5330
WijkenKerkdriel
Plaatsen in de omgevingverzekering-rossum, opstalverzekering-ammerzoden, polis-nederhemert, verzekering-zuilichem, woonhuisverzekering-zuilichem en hedel
opstalverzekering-kerkdriel

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Kerkdriel, december 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door ontploffing, inbraak, blikseminslag, wateroverlast. Goed om te weten: Deze module regelt uitsluitend een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals de heg. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenzoals computer + apparatuur of gestolen sieraden). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Kerkdriel? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Uitkeringen:Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarief: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Kerkdriel, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Kerkdriel. Wanneer er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als schroeien of smelten, inbraak en diefstal, een omgevallen boom, olie, rook en roet), dan horen vooral de dekking en de service in orde te zijn. Met behulp van ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijsstelling van assuradeurs zoals ING of SNS variëren tussen de €5 en €10,75. Vul hierboven in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Allsecur afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (5330) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Wat belangrijk is: soort woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet daarna de actuele woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Kerkdriel? De modale polissen liggen tussen de €8,75 en €14,25. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Kerkdriel? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Univé Opstalverzekering (AR) en Lancyr Woonhuisverzekering. Heb je hulp nodig? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Kerkdriel.

Direct vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Maasdriel afsluiten? Check de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope aanbieder voor omgeving 5330, 5331.

Veel gekozen woonverzekeringen in Gelderland in december 2023

 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij eenzelfde aanbieder. Wanneer we spreken van schade in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketkorting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal zekerheden die je kunt toevoegen. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: huisdierenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en dekt vrijwel elke soort schade. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn ontploffing, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, diefstal en wateroverlast, blikseminslag, brand of explosie, vandalisme. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door aardbevingen, slecht onderhoud, atoomkernreacties, overstromingen of bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Hierna tref je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. storm of brand zit doorgaans in de verzekering. Toch, een ingegooide ruit is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Een tuinhuisje, volière, overkapping, garage en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Diverse aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan bloemen planten. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Handig als je woont in wijken als: Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

S. van Veen, Kerkdriel (december 2023)