Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Rilland

Met een opstalverzekering in Rilland (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan situaties als aanrijding en aanvaring, brand, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7). Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld de vloerverwarming, of denk aan de bijkeuken. Het is geen vereiste, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Door middel van onze vergelijktool vergelijk je direct de meest afgesloten opstalverzekeringen van klantvriendelijke aanbieders zoals o.a. Zelf, Avéro Achmea of Nederlanden van Nu op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Rilland, gemeente Reimerswaal, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteReimerswaal
(Regio) nummer0113 (+31113)
Bewoners 22265
Postcodegebied4410
BuurtenYerseke
Plaatsen in de buurtverzekering-yerseke, opstalverzekering-zoutelande, polis-aagtekerke, verzekering-grijpskerke, woonhuisverzekering-grijpskerke en biggekerke
opstalverzekering-rilland

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Rilland, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door inbraak, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, diefstal. Goed om te weten: Dit type verzekering sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Denk aan het leidingwerk. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee dek jij waardevolle “losse” items zoals geluidsapparatuur of een kapotte televisie). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Rilland? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Rilland, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Rilland. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als een omgevallen boom, blikseminslag, vandalisme, inbraak en diefstal), dan behoren zeker de dekking en de service in orde te zijn. Middels onze service-tool ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijzen van partijen als Ditzo of Verzekeruzelf.nl zitten maandelijks tussen €6,75 en €13,75. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en vergelijk pas hierna op prijs. Op basis daarvan heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: HEMA dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcode (4410) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken huis, dakconstructie (plat, riet), aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de algehele afwerking van het huis.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je treft nu de beschikbare opstalverzekeringen op basis van de opgegeven info.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Rilland? De modale verzekeringen liggen tussen de €8,75 – €11,5. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwjaar
 • Postcode
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor ons huis in Rilland? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, klik alle af te sluiten modules aan, bereken de premie, en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als ZLM Gezinspakket en Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid). Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Rilland.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Reimerswaal afsluiten? Bekijk de beste of goedkoopste verzekeraar voor postcode 4410, 4411.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zeeland in april 2024

 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • ZLM Gezinspakket
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Generali Inboedelverzekering

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is een combinatie van deze polissen te nemen bij dezelfde partij. Bij schades in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en dekt vrijwel elke soort schade. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Je kunt dan denken aan inbraak, blikseminslag, diefstal, wateroverlast of een omgevallen boom, schroeien of smelten, olie, rook en roet, blikseminslag. Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van atoomkernreacties, slecht onderhoud, aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik of bevroren leidingen, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand tref je praktische informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Daarom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. brand of vandalisme wordt meestal gedekt. Echter, een ongeluk zoals een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in jouw opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Een volière, tuinhuisje, garage, overkapping en losse vertrekken / objecten zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele assuradeurs werken met een maximum aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Bijna alle verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Yerseke, Kruiningen, Krabbendijke, Waarde, Rilland-Bath, Hansweert, Oostdijk.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

J. Scholten, Rilland (april 2024)