Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zuilichem

Door middel van een opstalverzekering in Zuilichem – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis als gevolg van o.a. diefstal, vandalisme, inbraak, wateroverlast. Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Onder andere het leidingwerk, of bijvoorbeeld de elektriciteit. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij snel de meeste opstalverzekeringen van erkende partijen als bijv. FBTO, Centraal Beheer of Independer op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Zuilichem, gemeente Zaltbommel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteZaltbommel
Regionummer0418 (+31418)
Aantal inwoners 27543
Postcodes5305
WijkenZaltbommel
Plaatsen in de buurtverzekering-liempde, opstalverzekering-den-dungen, polis-berlicum, verzekering-rosmalen, woonhuisverzekering-rosmalen en helvoirt
opstalverzekering-zuilichem

Online woonhuisverzekering vergelijken in Zuilichem, juni 2024

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door diefstal, schade door olie, rook en roet, ontploffing, vandalisme. Goed om te weten: Dit type verzekering is er alleen voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan het kozijn. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek jij waardevolle “losse” items zoals cosmetica of schade aan je smartphone). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Zuilichem? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Afhandeling: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Zuilichem, raad men altijd aan verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Zuilichem. Als je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere inbraak en diefstal, brand of explosie, schroeien of smelten, wateroverlast), dan dienen uiteraard de dekking en de service uitstekend te werken. Met behulp van onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van verzekeringsmaatschappijen zoals Interpolis en De Goudse variëren tussen de €5 en €14. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en vergelijk pas hierna op prijs. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Nederlanden van Nu juni 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonlijke gegevens

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, adres (5305) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Benodigde info: kenmerken woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en bouwjaar woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent hierna de beschikbare opstalverzekeringen die matchen met de opgegeven info.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Zuilichem? De modale polissen variëren tussen de €7,5 en €14,75. Het daadwerkelijke tarief is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Zuilichem? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en kies de goedkoopste aanbieder. Voorbeelden van pakketten zijn Bovag Thuispakket (EUG) en nowGo Inboedelverzekering Bewust. Liever laten adviseren? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Zuilichem.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Zaltbommel afsluiten? Ontdek de best gewaardeerde of laagst geprijsde polis voor postcode 5305.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in juni 2024

 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk

Ontvang extra korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren beide polissen te regelen bij eenzelfde maatschappij. Bij constatering van schade m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Wellicht vind jij meer interessante dekkingen die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat garant bij elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Je kunt dan denken aan diefstal, blikseminslag, vandalisme, wateroverlast of blikseminslag, olie, rook en roet, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, constructie- of installatiefouten, overstromingen of weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel en glas- of funderingsschade staat vaak buiten de polis. Verderop lees je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in de regel niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als inbraak of storm is vaak inbegrepen. Let op, een ingegooide ruit is in de regel niet inbegrepen in jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  De garage, overkapping, schuur, volière en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Genoeg verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan het zwembad. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Zaltbommel, Brakel, Kerkwijk, Nederhemert.

‘Mijn woning in goede handen

P. Jonker, Zuilichem (juni 2024)