Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Nederhemert

Met een opstalverzekering in Nederhemert – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan onder andere diefstal, ontploffing, aanrijding en aanvaring, brand. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is de keuken, maar ook de keuken. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij snel de best beoordeelde opstalverzekeringen van professionele verzekeringsmaatschappijen als bijv. Huis In Eén Verzekeringen, ABN AMRO of Interpolis op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Kies een geschikt woonpakket in Nederhemert, gemeente Zaltbommel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteZaltbommel
Regionummer0418 (+31418)
Bewoners 27543
Postcodegebied5317
BuurtenZaltbommel
Naburige plaatsenverzekering-delwijnen, opstalverzekering-nieuwaal, polis-poederoijen, verzekering-berlicum, woonhuisverzekering-berlicum en gameren
opstalverzekering-nederhemert

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Nederhemert, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Denk aan schades veroorzaakt door vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, brand. Niet vergeten: Deze verzekering dekt enkel een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals het toilet. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenals centrifuge of schade aan keukenapparatuur). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Nederhemert? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarief: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Nederhemert, is het handig verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Nederhemert. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (onder andere brand of explosie, wateroverlast, een omgevallen boom, vandalisme), dan horen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Middels onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies aanbieders als Klaverblad of REAAL Verzekeringen variëren tussen de €9,25 – €10. Vul in onze vergelijker eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Zodoende voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Univé maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, adres (5317) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Benodigde info: kenmerken huis, bouwconstructie (dak), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet vervolgens de beschikbare opstalverzekeringen die passen bij jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Nederhemert? De doorsnee polissen variëren tussen de €8 – €10,5. De exacte premie is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Nederhemert? Dat is gemakkelijk: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van nowGo Woonverzekering Bewust en Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk). Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Nederhemert.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Zaltbommel afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of voordeligste verzekering voor de buurt 5317.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Generali Woonpakket
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Unigarant Woonpakket Plus

Ontvang extra korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is een combinatie van deze polissen te nemen bij eenzelfde maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schades m.b.t. je huis komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er zijn nog meer vergoedingen die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan brand, inbraak, wateroverlast, aanrijding en aanvaring en een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, schroeien of smelten, een omgevallen boom. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, slecht onderhoud of bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Verderop bekijk je praktische informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. brand of vandalisme is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een bal door de ruit wordt niet meegenomen door jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je volière, overkapping, garage, tuinhuisje en losse gebouwen worden gewoon meeverzekerd. Let op: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. tuinhuisjes. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Handig als je woont in wijken als: Zaltbommel, Brakel, Kerkwijk, Nederhemert.

‘Handige bespaartips voor opstalverzekeringen

Mevr. van der Pol, Nederhemert (maart 2023)