Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Veere

Met een opstalverzekering in Veere (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw huis die ontstaan zijn door zaken als vandalisme, schade door olie, rook en roet, blikseminslag, inbraak. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere de bijkeuken, of denk aan dakpannen. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met deze website vergelijk je snel de meest afgesloten opstalverzekeringen van klantvriendelijke partijen zoals Huis In Eén Verzekeringen, Centraal Beheer of InShared op voorwaarden en tarieven. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Veere, gemeente Veere, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteVeere
Regionummer0118 (+31118)
Bewoners 21960
Postcodegebieden4350
BuurtenVeere
Plaatsen in de omgevingverzekering-Veenendaal, opstalverzekering-Texel, polis-Sint-Michielsgestel, verzekeringspakket-Nieuwkoop, Vaals en woonhuisverzekering-Utrechtse Heuvelrug
opstalverzekering-veere

Online woonhuisverzekering vergelijken in Veere, april 2024

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Denk aan schades veroorzaakt door aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, schade door olie, rook en roet. Goed om te weten: Deze verzekering sluit je af voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Bijvoorbeeld de stroomvoorziening. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met zo’n polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als sieraden of een defecte TV). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Veere? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Veere, raad men altijd aan je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Veere. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, schroeien of smelten, olie, rook en roet), dan dienen uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Geholpen door de vergelijkingstool ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijsstelling van assuradeurs zoals Generali of REAAL Verzekeringen liggen tussen de €8,25 tot €11,5. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en kijk pas daarna naar de premies. Op die manier heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: EAG Assuradeuren pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonlijke gegevens

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (4350) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: type woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent nu de relevante woonhuisverzekeringen op basis van jouw zoekopdracht.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Veere? De modale polissen variëren tussen de €6,25 – €14. Het daadwerkelijke tarief varieert per type huis en situatie. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwjaar
 • Regio
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Veere? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of juist Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid). Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Veere.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Veere afsluiten? Bekijk de beste of laagst geprijsde verzekering voor regio 4350, 4351.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Zeeland in april 2024

 • SNS Inboedel en opstal
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • InShared Opstalverzekering
 • HEMA Woonverzekering
 • ANWB Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is een combinatie van deze polissen aan te vragen bij één partij. In het geval van schade aan je huis, kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-deal
 2. Overzichtelijk
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal modules die je kunt toevoegen. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij vrijwel elke soort schade. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan schade door olie, rook en roet, ontploffing, diefstal, storm (vanaf windkracht 7) en een omgevallen boom, blikseminslag, schroeien of smelten, vandalisme. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade ontstaan door roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, overstromingen, oorlogsgeweld of weersinvloeden, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt en glasschade of schade aan de fundering staat vaak buiten de polis. Hieronder vind je meer informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Hierom wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen via het zogenaamde huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. een inbraak of storm wordt meestal gedekt. Let op, een bal die door een ruit wordt geschopt zit vaak niet in de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een overkapping, garage, volière, schuur en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan straatwerk. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Veere, Gapinge, Vrouwenpolder, Serooskerke, Domburg, Oostkapelle, Aagtekerke, Grijpskerke, Meliskerke, Koudekerke, Biggekerke, Zoutelande, Westkapelle.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

G. Verhoeven, Veere (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente