Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Sint-Michielsgestel

Met een opstalverzekering in Sint-Michielsgestel – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis die ontstaan zijn door zaken als vandalisme, aanrijding en aanvaring, blikseminslag, wateroverlast. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere leidingen in huis, maar ook een vaste vloer. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je gemakkelijk de meeste opstalverzekeringen van klantvriendelijke bedrijven als bijv. Univé, ANWB of Nationale Nederlanden op service en prijs. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Sint-Michielsgestel, gemeente Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint-Michielsgestel
Netnummer073 (+3173)
Bewoners 28403
Postcodes5270
WijkenSint-Michielsgestel
Plaatsen in de buurtverzekering-Sint Anthonis, opstalverzekering-Schouwen-Duiveland, polis-Roosendaal, verzekeringspakket-Olst-Wijhe, Schiermonnikoog en woonhuisverzekering-Schiedam
opstalverzekering-sint-michielsgestel

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Sint-Michielsgestel, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Onder andere door blikseminslag, inbraak, storm (vanaf windkracht 7), brand. Noemenswaardig: Dit type verzekering is er alleen voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de elektriciteit. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis dek je de losse bezittingen afals sieraden of een kapotte koelkast). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Sint-Michielsgestel? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Uitkeringen:Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Meningen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarieven: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Sint-Michielsgestel, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Sint-Michielsgestel. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door inbraak en diefstal, schroeien of smelten, brand of explosie, blikseminslag), dan behoren in het bijzonder de service en uitkeringen goed geregeld te zijn. Middels onze service-tool ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies verzekeraars zoals Interpolis of ABN AMRO liggen tussen de €8,25 en €11,25. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en vergelijk pas hierna op prijs. Zo zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Independer maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  Begin met jouw geboortedatum, regio (5270) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: soort huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je ziet in de volgende stap de actuele verzekeraars die rijmen met jouw zoekopdracht.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Sint-Michielsgestel? De modale polissen zitten maandelijks tussen €6,5 en €12,25. Het feitelijke maandbedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Sint-Michielsgestel? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, vergelijk de prijzen en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals nowGo Inboedelverzekering Comfort en/of Unigarant Inboedelverzekering. Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Sint-Michielsgestel.

Start vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Sint-Michielsgestel afsluiten? Vind de beste of de meest betaalbare maatschappij voor postcodegebied 5270, 5271, 5272, 5481.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • FBTO Woonpakket
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)

Nog meer korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij eenzelfde verzekeraar. Wanneer we spreken van schade m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Overzichtelijk
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat paraat bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, wateroverlast, diefstal en een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, wateroverlast, brand of explosie. Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door roekeloosheid en opzet, aardbevingen, overstromingen, atoomkernreacties of vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, grondwater in de woning, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Hierna ontdek je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Daarom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in veel gevallen weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. blikseminslag of brand is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een voetbal die door de ruit vliegt valt vaak buiten de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  De overkapping, garage, schuur, volière en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele aanbieders hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. beplanting. In andere gevallen heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Sint-Michielsgestel, Gemonde, Den Dungen, Berlicum, Middelrode.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

K. van den Velden, Sint-Michielsgestel (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente