Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hurwenen

Via de opstalverzekering in Hurwenen (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades gericht aan jouw woning door toedoen van zaken als aanrijding en aanvaring, inbraak, diefstal, blikseminslag. Het begrip opstal slaat op; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is de vloerverwarming, of bijvoorbeeld de zonnepanelen . Het is geen vereiste, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Middels deze website vergelijk jij snel vele opstalverzekeringen van gevestigde assuradeurs als bijv. Verzekeruzelf.nl, Allsecur of OHRA op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Hurwenen, gemeente Maasdriel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
(Net) nummer0418 (+31418)
Inwoners 24084
Postcodes5327
BuurtenKerkdriel
Plaatsen in de buurtverzekering-well, opstalverzekering-bern, polis-kerkwijk, verzekering-esch, woonhuisverzekering-esch en nederhemert
opstalverzekering-hurwenen

Online woonhuisverzekering vergelijken in Hurwenen, maart 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door vandalisme, schade door olie, rook en roet, blikseminslag, aanrijding en aanvaring. Belangrijk: Deze verzekering is er alleen voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan de gevel. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis dek je de losse bezittingen afals klokken of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Hurwenen? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Hurwenen, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Hurwenen. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als inbraak en diefstal, brand of explosie, blikseminslag, olie, rook en roet), dan dienen in het bijzonder de service en uitkeringen direct op gang te komen. Middels onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van verzekeringsmaatschappijen zoals Klaverblad of Reaal liggen tussen de €6,25 tot €10,5. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Aegon afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (5327) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: soort huis, constructie en materiaal, woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je opent vervolgens de verkrijgbare verzekeringen die overeenkomen met jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Hurwenen? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €8,25 en €13,5. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. Deze factoren zijn van belang:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Regio
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik een voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Hurwenen? Het is simpel: navigeer naar de vergelijker. Definieer jouw woning, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en neem het beste aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van Univé Opstalverzekering (EUG) of juist Turien & Co Inboedelverzekering Primair. Heb je hulp nodig? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Hurwenen.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Maasdriel afsluiten? Stap over naar de hoogst gewaardeerde of voordeligste aanbieder voor postcodegebied 5327.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • ANWB Woonpakket Plus
 • SNS Inboedelverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen onder te brengen bij 1 maatschappij. Bij constatering van schades aan je huis, kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We onderscheiden nog een aantal dekkingen die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: huisdierenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, diefstal en blikseminslag, brand of explosie, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade door aardbevingen, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud of storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel en glas- of funderingsschade wordt meestal niet gedekt. Onderstaand ontdek je aanvullende info veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? In dat geval kan je dit regelen via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. storm of inbraak zit vaak bij de polis in. Let op, een bal die door een raam gaat is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw overkapping, tuinhuisje, volière, garage en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan het zwembad. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

Y. de Graaf, Hurwenen (maart 2023)