Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Nieuw Namen

Middels een opstalverzekering in Nieuw Namen – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades m.b.t. de woning als gevolg van zaken als schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, aanrijding en aanvaring. De term opstal betekent; de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou de heg, of denk aan de stroomvoorziening. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met onze vergelijker vergelijk jij snel de best beoordeelde opstalverzekeringen van professionele maatschappijen als bijv. Europeesche, DAK of nowGo op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bekijk de laagste premie in Nieuw Namen, gemeente Hulst, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
(Regio) nummer0114 (+31114)
Inwoners 27372
Postcodes4568
BuurtschappenHulst
Naburige plaatsenverzekering-clinge, opstalverzekering-sint-jansteen, polis-sas-van-gent, verzekering-biervliet, woonhuisverzekering-biervliet en westdorpe
opstalverzekering-nieuw-namen

Woonhuisverzekering vergelijken in Nieuw Namen, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door blikseminslag, wateroverlast, diefstal, storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: Dit type verzekering is er alleen voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Bijvoorbeeld de bezemkast. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen als fornuis of een defecte computer). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Nieuw Namen? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Service: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Beoordeling: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijzen: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Nieuw Namen, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Nieuw Namen. Als je problemen in de woning krijgt (door bijv. situatie als blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, wateroverlast), dan behoren zeker de service en uitkeringen goed geregeld te zijn. Geholpen door onze vergelijker bekijk je heel snel de mogelijkheden. De kosten van bedrijven zoals Klaverblad en Verzekeruzelf.nl variëren tussen de €7 en €14,75. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Unigarant pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Jouw gegevens invoeren

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (4568) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Wat belangrijk is: kenmerken woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft hierna de relevante verzekeraars die passen bij de opgegeven info.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Nieuw Namen? De modale polissen schommelen tussen €9,25 – €11. Het daadwerkelijke tarief is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Postcode
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Nieuw Namen? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals ANWB Opstalverzekering en/of Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk). Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Nieuw Namen.

Direct vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Hulst afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of de meest betaalbare aanbieder voor regio 4568.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zeeland in juli 2024

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • SNS Inboedel en opstal
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)

Nog meer korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren allebei deze producten te regelen bij dezelfde assuradeur. Bij schade rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer modules die je kunt toevoegen. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering gewoonlijk in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: huisdierenverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat paraat bij elk van buiten komend onheil. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, aanrijding en aanvaring of een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, schroeien of smelten, wateroverlast. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten of vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en schade aan fundering / glas staat vaak buiten de polis. Hieronder ontdek je handige info over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. een inbraak of storm zit vaak bij de polis in. Echter, een ingegooide ruit wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw schuur, volière, tuinhuisje, overkapping en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel maatschappijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. het zwembad. Mogelijk is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Hulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

L. van de Wal, Nieuw Namen (juli 2024)