Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Leerbroek

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Leerbroek (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schades m.b.t. de woning als gevolg van bijvoorbeeldontploffing, aanrijding en aanvaring, diefstal, wateroverlast. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou leidingen in huis, maar ook de isolatie. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je moeiteloos de meeste opstalverzekeringen van populaire partijen zoals o.a. EAG Assuradeuren, Bovag of REAAL Verzekeringen op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Ontdek de goedkoopste polis in Leerbroek, gemeente Zederik, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZederik
Regionummer0345 (+31345)
Aantal inwoners 13718
Postcodegebieden4245
BuurtenLexmond
Plaatsen in de buurtverzekering-nieuwland, opstalverzekering-meerkerk, polis-hoogblokland, verzekering-opijnen, woonhuisverzekering-opijnen en noordeloos
opstalverzekering-leerbroek

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Leerbroek, februari 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door inbraak, brand, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet. Let op: Deze module verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Onder andere de ramen. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (daarmee dek je de losse bezittingen afals medische apparatuur of gestolen sieraden). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Leerbroek? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Leerbroek, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Leerbroek. Als je problemen in de woning krijgt (bijvoorbeeld door inbraak en diefstal, wateroverlast, vandalisme, brand of explosie), dan dienen vooral de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Met behulp van de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van maatschappijen zoals Interpolis of Allsecur variëren tussen de €6,75 – €10. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Centraal Beheer afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (4245) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Online premie berekenen

  Je ziet vervolgens de verkrijgbare verzekeringen die overeenkomen met jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Leerbroek? De modale verzekeringen liggen tussen de €6,5 tot €11,5. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Datum bouw
 • Omgeving
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Leerbroek? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, bepaal welke dekkingen je wilt, vergelijk de prijzen en neem het beste aanbod. Voorbeelden van pakketten zijn Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering en ook Allianz Woonhuisverzekering (EUG). Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Leerbroek.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Zederik afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of de meest betaalbare polis voor postcode 4245.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in februari 2024

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)

Nog meer korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij de identieke maatschappij. Wanneer we spreken van schade m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die te combineren zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: motorverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat paraat bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk dan aan blikseminslag, inbraak, schade door olie, rook en roet, diefstal en inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, wateroverlast. Belangrijk: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door oorlogsgeweld, overstromingen, slecht onderhoud, atoomkernreacties of weersinvloeden, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder bekijk je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Dan kan je zonnepanelen verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. vandalisme of brand zit doorgaans in de verzekering. Echter, een bal door de ruit wordt niet meegenomen door de woonhuisverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Een volière, overkapping, garage, schuur en losse gebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan planten. Soms is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Lexmond, Ameide, Tienhoven, Meerkerk, Hei- en Boeicop, Leerbroek, Nieuwland.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

Mevr. van der Ven, Leerbroek (februari 2024)