Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hei- en Boeicop

Middels een opstalverzekering in Hei- en Boeicop – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker jij de schades gericht aan jouw woning als gevolg van aspecten als aanrijding en aanvaring, diefstal, inbraak, ontploffing. Het begrip opstal slaat op; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Denk dan aan de vloer, of denk aan de meterkast. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Door middel van deze website vergelijk jij gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeringsmaatschappijen zoals o.a. Generali, Aegon of nowGo op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Hei- en Boeicop, gemeente Zederik, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZederik
Netnummer0345 (+31345)
Inwoners 13718
Postcodegebied4126
BuurtenLexmond
Plaatsen nabijverzekering-hoef-en-haag, opstalverzekering-everdingen, polis-asch, verzekering-opheusden, woonhuisverzekering-opheusden en ravenswaaij
opstalverzekering-hei--en-boeicop

Woonhuisverzekering vergelijken in Hei- en Boeicop, juli 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Voorbeelden zijn schade door ontploffing, schade door olie, rook en roet, inbraak, blikseminslag. Belangrijk: Deze dekking dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als de riolering. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als koffiezetapparaat of schade aan een vloerkleed). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Hei- en Boeicop? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Reviews: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Hei- en Boeicop, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Hei- en Boeicop. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door blikseminslag, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal), dan dienen vooral de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Geholpen door de vergelijkingssoftware kan je hier zelf achter komen. De prijzen van partijen als HEMA of Reaal schommelen tussen €7,75 en €10,25. Voer in de basis eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende voorkom je onderverzekering. Bekijk ook HEMA juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcodegebied (4126) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat belangrijk is: type woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet hierna de relevante verzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Hei- en Boeicop? De gemiddelde polissen zitten maandelijks tussen €8,75 en €10,25. Het daadwerkelijke tarief is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor woningen in Hei- en Boeicop? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, bereken de premie, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van Allianz Woonhuisverzekering (EUG) of juist ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid). Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Hei- en Boeicop.

Vergelijk alle polissen

Direct de beste opstalverzekering in Zederik afsluiten? Stap over naar de beste of de meest betaalbare aanbieder voor postcode 4126.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in juli 2024

 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Aegon Inboedel Basis
 • ANWB Opstalverzekering
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren beide polissen aan te vragen bij de identieke assuradeur. Bij constatering van schades m.b.t. je huis komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Wellicht vind jij meer interessante dekkingen die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarbij zitten ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: caravanverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat paraat bij bijna elke soort van schade aan je huis. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk aan voorvallen als aanrijding en aanvaring, ontploffing, brand, storm (vanaf windkracht 7) of een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, een omgevallen boom, olie, rook en roet. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door aardbevingen, oorlogsgeweld, slecht onderhoud, atoomkernreacties of ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder tref je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door o.a. vandalisme of brand is vaak inbegrepen. Echter, een bal of ladder door een ruit valt niet onder de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n overkapping, volière, garage, schuur en losse vertrekken / objecten zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan bomen, struiken. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Lexmond, Ameide, Tienhoven, Meerkerk, Hei- en Boeicop, Leerbroek, Nieuwland.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

M. van Dam, Hei- en Boeicop (juli 2024)