Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Giessenlanden

Met een opstalverzekering in Giessenlanden – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning door toedoen van aspecten als brand, vandalisme, diefstal, wateroverlast. Met opstal bedoelen we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld de gevel, of denk aan de gang. Het is niet bij wet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Aan de hand van ons vergelijkscript vergelijk jij online de meest afgesloten opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeringsmaatschappijen als bijv. Univé, Aegon of OHRA op modules, flexibiliteit en prijs. De premies hangen af van je adres. Stap over naar de beste aanbieder in Giessenlanden, gemeente Giessenlanden, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGiessenlanden
Netnummer0184 (+31184)
Inwoners 14544
Postcodegebieden3380
BuurtschappenKern
Plaatsen nabijverzekering-Gennep, opstalverzekering-Dongen, polis-De Marne, verzekeringspakket-Borsele, Geertruidenberg en woonhuisverzekering-Ferwerderadiel
opstalverzekering-giessenlanden

Online woonhuisverzekering vergelijken in Giessenlanden, februari 2024

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door diefstal, ontploffing, inbraak, aanrijding en aanvaring. Let op: Deze module verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld leidingen in huis. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenzoals fietsen of een gestolen computer). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Giessenlanden? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijzen: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Giessenlanden, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Giessenlanden. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, een omgevallen boom, schroeien of smelten), dan horen uiteraard de dekking en de service direct op gang te komen. Dankzij de vergelijkingstool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De kosten van aanbieders als Interpolis of Reaal schommelen tussen €5,5 en €11,75. Voer bovenaan in de tool je complete wensenlijstje in, neem alle premies door, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Nederlanden van Nu pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, adres (3380) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Benodigde info: type woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je bekijkt in de volgende stap de beschikbare opstalverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Kosten opstalverzekering berekenen

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Giessenlanden? De gemiddelde premies zitten maandelijks tussen €6,75 tot €10,5. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Adres
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Giessenlanden? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, vergelijk de prijzen en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bruns ten Brink Brand Combi Budget en Unigarant Opstalverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Giessenlanden.

Vergelijk opstalverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Giessenlanden afsluiten? Check de hoogst gewaardeerde of de meest betaalbare maatschappij voor de buurt 3380, 3381, 4209.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zuid-Holland in februari 2024

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • InShared Inboedelverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet

Extra voordeel met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Veel experts adviseren een combinatie van deze polissen te regelen bij 1 verzekeraar. In het geval van schades rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We onderscheiden nog een aantal verzekeringen die jij kunt aanklikken. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat garant bij bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn diefstal, ontploffing, inbraak, brand en olie, rook en roet, blikseminslag, schroeien of smelten, een omgevallen boom. Noemenswaardig: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, slecht onderhoud of bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7 en glas- of funderingsschade wordt meestal niet gedekt. Verderop ontdek je meer informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. blikseminslag of brand zit doorgaans in de verzekering. Let op, een bal of ladder door een ruit valt niet onder de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je volière, overkapping, garage, schuur en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele verzekeraars werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars keren vergoedingen uit bij schades in de tuin aan bijv. het zwembad. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Kern Giessenburg, Giessenburg-West en -Zuid, Giessenburg-Oost, Verspreide huizen Giessenburg, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen.

‘Perfecte service en online declareren

T. van der Pol, Giessenlanden (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente