Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zuidvelde

Aan de hand van een opstalverzekering in Zuidvelde – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning die ontstaan zijn door bijvoorbeeldschade door olie, rook en roet, diefstal, ontploffing, blikseminslag. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan een houten vloer, en tevens de schutting. Het is niet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je eenvoudig vele opstalverzekeringen van klantvriendelijke maatschappijen als bijv. Univé, Bruns ten Brink of Lancyr op voorwaarden en tarieven. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Zuidvelde, gemeente Noordenveld, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Regionummer0592 (+31592)
Aantal inwoners 31039
Postcodes9335
WijkenRoden
Naburige plaatsenverzekering-peest, opstalverzekering-peize, polis-leutingewolde, verzekering-veenklooster, woonhuisverzekering-veenklooster en roderwolde
opstalverzekering-zuidvelde

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Zuidvelde, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door ontploffing, inbraak, blikseminslag, aanrijding en aanvaring. Let op: Dit type verzekering regelt uitsluitend alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan het plafond. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (hiermee dek je de losse bezittingen afals kampeerartikelen of schade aan computers). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Zuidvelde? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

  • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
  • Uitkeringen:Hoe gaat het declareren in z’n werk?
  • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
  • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
  • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Zuidvelde, dan is het slim om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Zuidvelde. Als er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door wateroverlast, olie, rook en roet, vandalisme, brand of explosie), dan dienen zeker de dekking en de service in orde te zijn. Dankzij ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijsstelling van aanbieders als OHRA en Verzekeruzelf.nl liggen tussen de €6,25 – €14,5. Voer bovenaan in de tool eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Zelf pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

  1. Basisgegevens invullen

    Begin met jouw geboortedatum, adres (9335) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

  2. Kenmerken van de woning

    Wat je moet invullen: kenmerken woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en bouwjaar woning.

  3. Aanvullende gegevens huis

    Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

  4. Opstalverzekeringen berekenen

    Je opent nu de actuele verzekeraars die matchen met de opgegeven info.

  5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

    Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Zuidvelde? De modale polissen liggen tussen de €8 en €11,5. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

  • Gekozen dekking (allrisk of basis)
  • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
  • Datum bouw
  • Omgeving
  • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor woningen in Zuidvelde? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, klik alle af te sluiten modules aan, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Voorbeelden van pakketten zijn Unigarant Inboedelverzekering en/of Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering. Moeite met vergelijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Zuidvelde.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Noordenveld afsluiten? Stap over naar de meest populaire of goedkoopste verzekering voor postcodegebied 9335.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Drenthe in april 2024

  • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
  • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
  • Reaal Inboedel (adviseur)
  • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
  • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
  • nowGo Woonverzekering Bewust
  • Aegon Inboedel Basis
  • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Veel experts adviseren beide polissen af te sluiten bij de identieke maatschappij. Bij schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
  1. Alles-in-1-korting
  2. Centraal aanspreekpunt
  3. Geen discussie tussen verzekeraars
  4. Minder administratiekosten
  5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er zijn nog meer verzekeringen die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Wat je ook steeds meer ziet: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat garant bij elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn ontploffing, brand, vandalisme, aanrijding en aanvaring of blikseminslag, wateroverlast, een omgevallen boom, schroeien of smelten. Goed om te weten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade door aardbevingen, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik of storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en glas- of funderingsschade wordt meestal niet gedekt. Verderop tref je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

  1. Zonnepanelen
    PV-panelen zijn verbonden met de woning. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
  2. Glasverzekering
    Een gebroken glas door iets als vandalisme of brand is vaak inbegrepen. Alleen, een ruit die perongeluk wordt ingegooid is in de regel niet inbegrepen in jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
  3. Garages en bijgebouwen
    Je garage, volière, schuur, overkapping en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
  4. Tuin
    Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij schades in de tuin aan bijv. schuurtjes. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.

‘Een onbezorgd gevoel

Z. de Bruyn, Zuidvelde (april 2024)