Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kolderwolde

Middels een opstalverzekering in Kolderwolde – ook wel woonhuisverzekering – verzeker jij de schades aangaande een huis die ontstaan zijn door bijvoorbeeldstorm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, wateroverlast. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere het kozijn, maar ook een houten vloer. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Door middel van ons vergelijkscript vergelijk jij snel de meeste opstalverzekeringen van erkende verzekeraars zoals bijv. Delta Lloyd, Allsecur of OHRA op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Kolderwolde, gemeente De Fryske Marren, Friesland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
(Net) nummer0514 (+31514)
Aantal inwoners 51265
Postcodegebied8583
WijkenAkmarijp
Plaatsen nabijverzekering-oudega, opstalverzekering-mirns, polis-oudemirdum, verzekering-smallebrugge, woonhuisverzekering-smallebrugge en rijs
opstalverzekering-kolderwolde

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Kolderwolde, april 2024

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door brand, diefstal, ontploffing, schade door olie, rook en roet. Noemenswaardig: Deze module is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zaken als de heg. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items als klokken of schade aan kleding). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Kolderwolde? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

  • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
  • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
  • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
  • Tarieven: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
  • Het eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Kolderwolde, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Kolderwolde. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (denk aan blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, een omgevallen boom), dan horen vooral de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Dankzij ons vergelijkscript vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van maatschappijen als Independer of SNS variëren tussen de €6 – €12. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: ANWB pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

  1. Persoonsgegevens doorgeven

    Als eerst vul je de geboortedatum in, adres (8583) huisnummer, en gezinssamenstelling.

  2. Kenmerken van de woning

    Benodigde info: kenmerken huis, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

  3. Uitgebreide informatie woning

    Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

  4. Woonhuisverzekering berekenen

    Je treft hierna de beste verzekeringen die overeenkomen met de opgegeven info.

  5. De opstalverzekering afsluiten

    Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Kolderwolde? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €7,75 – €13. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

  • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
  • Herbouwwaarde
  • Bouwjaar
  • Regio
  • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Kolderwolde? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, maak een keuze uit de dekkingen, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget of SNS Inboedelverzekering. Moeite met vergelijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Kolderwolde.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in De Fryske Marren afsluiten? Check de hoogst gewaardeerde of voordeligste polis voor postcodegebied 8583.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Friesland in april 2024

  • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
  • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
  • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
  • Univé Opstalverzekering (AR)
  • Lancyr Woonverzekering
  • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
  • nowGo Woonverzekering Bewust
  • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering te nemen bij dezelfde assuradeur. Wanneer we spreken van schade in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
  1. Pakketpolis-voordeel
  2. Een contactpersoon
  3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
  4. Slechts eenmaal poliskosten
  5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer modules die jij kunt aanklikken. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Wat je ook steeds meer ziet: huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en dekt vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Je kunt dan denken aan aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, diefstal en een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, schroeien of smelten, olie, rook en roet. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door aardbevingen, slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, rook en roet uit open haard en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand ontdek je nuttige details over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

  1. Zonnepanelen
    PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
  2. Glasverzekering
    Schade aan glas door o.a. brand of vandalisme zit doorgaans in de verzekering. Echter, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
  3. Bijgebouw / garage
    Zo’n schuur, volière, overkapping, garage en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
  4. Tuin
    Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars staan garant voor de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan straatwerk. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

O. van de Wal, Kolderwolde (april 2024)