Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Eenum

Middels een opstalverzekering in Eenum – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan situaties als wateroverlast, vandalisme, blikseminslag, aanrijding en aanvaring. De term opstal betekent; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Denk dan aan de bijkeuken, maar ook de bezemkast. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij eenvoudig alle belangrijke opstalverzekeringen van professionele partijen zoals bijv. Europeesche, Aon Direct of REAAL Verzekeringen op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Eenum, gemeente Loppersum, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteLoppersum
Regionummer0596 (+31596)
Inwoners 10042
Postcodes9913
WijkenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-leermens, opstalverzekering-godlinze, polis-holwierde, verzekering-zuurdijk, woonhuisverzekering-zuurdijk en losdorp
opstalverzekering-eenum

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Eenum, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door ontploffing, diefstal, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring. Belangrijk: Deze polis dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan de keuken. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis verzeker je de losse spullenzoals DVD-speler of een kapotte koelkast). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Eenum? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

  • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
  • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
  • Recensies: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
  • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
  • De eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Eenum, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Eenum. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door olie, rook en roet, wateroverlast, brand of explosie, inbraak en diefstal), dan behoren vooral de schadeafhandeling en dekkingen picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door onze service-tool kan je hier zelf achter komen. De prijsstelling van verzekeringsmaatschappijen zoals InShared of REAAL Verzekeringen liggen tussen de €6,75 en €14. Voer in de basis eerst jouw wensen in, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: ASR Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

  1. Persoonsgegevens doorgeven

    Start met het invullen van de geboortedatum, postcode (9913) huisnummer, en gezinssamenstelling.

  2. Gegevens over de woning

    Bijvoorbeeld: type huis, bouwconstructie (dak), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en bouwjaar woning.

  3. Aanvullende gegevens huis

    Definieer status van keuken en badkamer en omschrijf de globale afwerking van de woning.

  4. Woonhuisverzekering berekenen

    Je ziet in de volgende stap de actuele woonhuisverzekeringen die overeenkomen met de opgegeven info.

  5. De opstalverzekering afsluiten

    Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Eenum? De “normale” polissen variëren tussen de €9 tot €13,25. Het exacte bedrag is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

  • Soort dekking
  • Wat kost het om het huis te herbouwen?
  • Bouwjaar
  • Postcode
  • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Eenum? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid) of juist nowGo Inboedelverzekering Bewust. Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Eenum.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Loppersum afsluiten? Ontdek de best beoordeelde of goedkoopste verzekeraar voor de buurt 9913.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Groningen in april 2024

  • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
  • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
  • nowGo Inboedelverzekering Comfort
  • Delta Lloyd Combinatieverzekering
  • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
  • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
  • Unigarant Opstalverzekering
  • Reaal GGP (adviseur)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen af te sluiten bij één verzekeraar. In het geval van schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

5 voordelen van een woonverzekering
  1. Extra voordeel
  2. Overzichtelijk
  3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
  4. 1 account en minder administratieve rompslomp
  5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: caravanverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat paraat bij bijna elke soort van schade aan je huis. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan inbraak, diefstal, aanrijding en aanvaring, brand of een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, brand of explosie, vandalisme. Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade door normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, aardbevingen of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, grondwater in de woning, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna vind je handige info over enkele veel besproken topics:

  1. Zonnepanelen
    PV-panelen zitten vast aan het dak. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je aan de hand van het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
  2. Glasverzekering
    Schade aan glas door bijv. een ontploffing of storm zit vaak bij de polis in. Maar, een voetbal die door de ruit vliegt is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
  3. Bijgebouw / garage
    Jouw volière, overkapping, tuinhuisje, schuur en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
  4. Tuin
    Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan het zwembad. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Wijk 00, Stedum, Middelstum, ’t Zandt.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

E. van den Brink, Eenum (april 2024)