Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Nieuwveen

Via de opstalverzekering in Nieuwveen – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan aspecten als brand, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, inbraak. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan de vaatwasser, maar ook de bezemkast. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met deze website vergelijk jij online vele opstalverzekeringen van populaire partijen zoals o.a. Delta Lloyd, BLG wonen of Independer op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Kies een geschikt woonpakket in Nieuwveen, gemeente Nieuwkoop, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNieuwkoop
Netnummer0172 (+31172)
Aantal inwoners 27433
Postcodegebied2440
WijkenWijk
Naburige plaatsenverzekering-zevenhoven, opstalverzekering-bodegraven, polis-hazerswoude-dorp, verzekering-wateringen, woonhuisverzekering-wateringen en koudekerk-aan-den-rijn
opstalverzekering-nieuwveen

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Nieuwveen, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door ontploffing, blikseminslag, vandalisme, wateroverlast. Niet vergeten: Deze polis sluit je af voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan een vaste vloer. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals brillen/lenzen of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Nieuwveen? Houd rekening met de volgende punten:

  • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
  • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
  • Meningen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
  • Tarieven: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
  • Eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Nieuwveen, is het verstandig om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Nieuwveen. Als je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, inbraak en diefstal, een omgevallen boom), dan dienen uiteraard de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Middels onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van maatschappijen als FBTO of SNS liggen tussen de €9,75 tot €13. Voer bovenaan in de tool eerst jouw wensen in, bereken de premie, en kijk pas daarna naar de premies. Op basis daarvan heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

  1. Persoonlijke gegevens

    Start met het invullen van de geboortedatum, regio (2440) huisnummer, en gezinsgrootte.

  2. Beschrijving van je woning

    Gevraagde gegevens: beschrijving woning, constructie en materiaal, woonoppervlakte / aantal ruimtes en datering van het woonhuis.

  3. Extra informatie over je huis

    Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

  4. Online premie berekenen

    Je bekijkt in de volgende stap de relevante woonhuisverzekeringen die rijmen met de opgegeven info.

  5. Online afsluiten

    Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

De kosten van een opstalverzekering

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Nieuwveen? De gemiddelde premies zitten maandelijks tussen €7,5 en €13,75. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. Deze factoren zijn van belang:

  • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
  • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
  • Opleverdatum
  • Postcode
  • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik voordelige woonhuisverzekeringen voor woningen in Nieuwveen? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, bereken de premie, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk) en ook Bruns ten Brink Brand Combi Budget. Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Nieuwveen.

Vergelijk opstalverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Nieuwkoop afsluiten? Bekijk de meest populaire of voordeligste verzekeraar voor postcode 2440, 2441.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zuid-Holland in april 2024

  • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
  • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
  • ZLM Gezinspakket
  • nowGo Opstalverzekering Comfort
  • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
  • Delta Lloyd Combinatieverzekering
  • ANWB Opstalverzekering
  • Unigarant Opstalverzekering

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te regelen bij eenzelfde assuradeur. In het geval van schade m.b.t. je huis komt er geen discussie over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
  1. Woonpakket-aanbieding
  2. Overzichtelijk
  3. Alles onder één dak verzekerd
  4. Slechts eenmaal poliskosten
  5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal vergoedingen die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering gewoonlijk in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: caravanverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn wateroverlast, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme en inbraak en diefstal, blikseminslag, brand of explosie, schroeien of smelten. Niet vergeten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van atoomkernreacties, aardbevingen, roekeloosheid en opzet, slecht onderhoud of bevroren leidingen, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, rook en roet uit open haard en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Hieronder bekijk je meer informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

  1. Zonnepanelen
    PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve dekt de opstalverzekering deze voor jou. Huur je? In dat geval kan je dit regelen door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in de regel geen noodzaak.
  2. Glasverzekering
    Een gebroken glas als resultaat van bjiv. een ontploffing of storm zit doorgaans in de verzekering. Maar, een bal door de ruit valt niet onder de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
  3. Garage of bijgebouwen
    Jouw tuinhuisje, schuur, garage, volière en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
  4. Tuin
    De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. tuinhuisjes. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Wijk 00, Nieuwveen, Zevenhoven, Ter Aar.

‘Overzichtelijke vergelijking van alle optie

Q. de Vos, Nieuwveen (april 2024)