Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zeijerveen

Middels een opstalverzekering in Zeijerveen (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw woning wat te maken heeft met o.a. vandalisme, ontploffing, brand, inbraak. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Neem nou leidingen in huis, en ook leidingen in huis. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met onze vergelijktool vergelijk je online alle belangrijke opstalverzekeringen van betrouwbare bedrijven als bijv. ZLM, BLG wonen of ING op premie en dekking. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Zeijerveen, gemeente Assen, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteAssen
Netnummer0592 (+31592)
Inwoners 67061
Postcodegebieden9489
BuurtenAssen
Plaatsen in de regioverzekering-zeijerveld, opstalverzekering-taarlo, polis-noordlaren, verzekering-anderen, woonhuisverzekering-anderen en zeegse
opstalverzekering-zeijerveen

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Zeijerveen, april 2024

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door brand, storm (vanaf windkracht 7), diefstal, aanrijding en aanvaring. Belangrijk: Deze dekking regelt uitsluitend alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Bijvoorbeeld de vloer. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met zo’n polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als horloges of een stukke koelkast). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Zeijerveen? Houd rekening met de volgende punten:

  • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
  • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
  • Recensies: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
  • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
  • De eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Zeijerveen, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Zeijerveen. Wanneer er sprake is van schade aan de woning (onder andere blikseminslag, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet), dan horen zeker de vervoegingen en klantenservice goed geregeld te zijn. Dankzij onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies aanbieders als OHRA of Univé schommelen tussen €8,75 en €12. Voer in de bovenstaande vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Klaverblad opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

  1. Persoonlijke gegevens

    In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcode (9489) huisnummer, en grootte van het huishouden.

  2. Basisinformatie woning

    Bijvoorbeeld: soort woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

  3. Details van het huis

    Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

  4. Premies berekenen

    Je ziet nu de actuele opstalverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters.

  5. Polis afsluiten via internet

    Overstappen of een nieuwe polis afsluiten doe je helemaal zelf online.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Zeijerveen? De modale verzekeringen zitten maandelijks tussen €5,25 tot €14. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

  • Type dekking
  • Wat kost het om het huis te herbouwen?
  • Datum bouw
  • Adres
  • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Zeijerveen? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Jij kan woonpakketten vinden als Klaverblad Inboedelverzekering Budget en Klaverblad Opstalverzekering Budget. Kom je er zelf niet uit? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Zeijerveen.

Start vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Assen afsluiten? Stap over naar de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope aanbieder voor postcode 9489.

Actuele woonverzekeringen in Drenthe in april 2024

  • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
  • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
  • Lancyr Inboedelverzekering
  • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
  • Univé Woonpakket (EUG)
  • SNS Woonhuisverzekering
  • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
  • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is de opstal- en inboedelverzekering onder te brengen bij de identieke maatschappij. In het geval van schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
  1. Combinatievoordeel
  2. Contact met 1 partij
  3. Alles onder één dak verzekerd
  4. 1 account en minder administratieve rompslomp
  5. 1 duidelijke factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer verzekeringen die je kunt combineren. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan diefstal, blikseminslag, inbraak, ontploffing en inbraak en diefstal, vandalisme, brand of explosie, schroeien of smelten. Noemenswaardig: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik of bevroren leidingen, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7 en glasschade of schade aan de fundering staat vaak buiten de polis. Verderop lees je meer informatie over een aantal belangrijke thema’s:

  1. Zonnepanelen
    PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
  2. Glasverzekering
    Glasschade door iets als ontploffing of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een ongeluk zoals een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
  3. Losse gebouwen / garages
    Je volière, schuur, tuinhuisje, garage en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel maatschappijen stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
  4. Tuin
    De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bestratingen. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Assen centrum, Lariks, Noorderpark, Assen Oost, Pittelo, Assen West, Peelo, Marsdijk, Kloosterveen, Buitengebied.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

S. Evers, Zeijerveen (april 2024)