Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Teylingen

Middels een opstalverzekering in Teylingen – alias woonhuisverzekering – dek je schade aan jouw woning wat te maken heeft met aspecten als brand, diefstal, schade door olie, rook en roet, ontploffing. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan de riolering, en tevens de bijkeuken. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met behulp van onze vergelijker vergelijk je eenvoudig een aantal opstalverzekeringen van professionele assuradeurs als bijv. Verzekeruzelf.nl, Aegon of Polis Direct op modules, flexibiliteit en prijs. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Teylingen, gemeente Teylingen, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteTeylingen
Netnummer071 (+3171)
Aantal inwoners 36013
Postcodegebieden2360
BuurtenSassenheim
Plaatsen in de regioverzekering-Texel, opstalverzekering-Stein, polis-Rucphen, verzekeringspakket-Renswoude, Súdwest-Fryslân en woonhuisverzekering-Strijen
opstalverzekering-teylingen

Woonhuisverzekering vergelijken in Teylingen, februari 2024

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door aanrijding en aanvaring, wateroverlast, brand, blikseminslag. Goed om te weten: Deze dekking verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Zoals vaste muren. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (daarmee dek je de losse bezittingen afals linnengoed of een gestolen computer). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Teylingen? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Teylingen, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Teylingen. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door inbraak en diefstal, wateroverlast, een omgevallen boom, vandalisme), dan horen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen picobello voor elkaar te zijn. Middels onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van aanbieders zoals Generali of Univé liggen tussen de €5 en €10,5. Voer bovenaan in de tool eerst jouw wensen in, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: ING polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (2360) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Benodigde info: beschrijving huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je ziet in de volgende stap de relevante verzekeringen die matchen met jouw zoekvraag.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Teylingen? De doorsnee polissen liggen tussen de €9,25 tot €14,25. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Bouwjaar
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Teylingen? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Beantwoord de vragen, kies de gewenste dekking, vergelijk de prijzen en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals InShared Opstalverzekering en ook InShared Inboedelverzekering. Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Teylingen.

Direct vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Teylingen afsluiten? Bekijk de hoogst gewaardeerde of goedkoopste maatschappij voor postcodegebied 2360, 2361, 2362.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in februari 2024

 • HEMA Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Generali Woonpakket
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is allebei deze producten af te sluiten bij 1 verzekeraar. Bij constatering van schade aan je huis, komt er geen discussie over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-korting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer vergoedingen die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, inbraak en een omgevallen boom, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag. Belangrijk: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door aardbevingen, overstromingen, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik of storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Hierna lees je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. brand of ontploffing zit doorgaans in de verzekering. Let op, een voetbal die door de ruit vliegt wordt niet meegenomen door jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n garage, schuur, overkapping, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Een aantal aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan overkappingen. Mogelijk is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Sassenheim, Voorhout, Warmond.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

V. Postma, Teylingen (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente