Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kootstertille

Door middel van een opstalverzekering in Kootstertille – alias woonhuisverzekering – dek je schade aan jouw woning wat te maken heeft met bijvoorbeeldstorm (vanaf windkracht 7), inbraak, diefstal, schade door olie, rook en roet. Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Neem nou de garage, of bijvoorbeeld een vaste vloer. Het is geen vereiste, maar beslist wel aan te raden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Middels opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je online vele opstalverzekeringen van erkende verzekeraars zoals o.a. Delta Lloyd, Allianz of Polis Direct op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Kootstertille, gemeente Achtkarspelen, Friesland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteAchtkarspelen
(Net) nummer0512 (+31512)
Aantal inwoners 28007
Postcodegebieden9288
BuurtenNoord
Plaatsen nabijverzekering-twijzelerheide, opstalverzekering-augustinusga, polis-de-westereen, verzekering-ryptsjerk, woonhuisverzekering-ryptsjerk en surhuizum
opstalverzekering-kootstertille

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Kootstertille, juli 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door blikseminslag, aanrijding en aanvaring, wateroverlast, ontploffing. Belangrijk: Dit type verzekering is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere de isolatie. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (hiermee dek jij waardevolle “losse” items als vloerbedekking of een kapotte computer). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Kootstertille? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Premie: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillig eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Kootstertille, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Kootstertille. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (denk aan inbraak en diefstal, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag), dan behoren natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van verzekeringsmaatschappijen als OHRA of Avéro Achmea liggen tussen de €7,5 tot €10,5. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Europeesche pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  Als eerst vul je de geboortedatum in, regio (9288) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort woning, constructie en materiaal, oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Online premie berekenen

  Je treft vervolgens de relevante polissen die in lijn zijn met jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Kootstertille? De “normale” polissen variëren tussen de €8,5 tot €12,75. De exacte premie varieert per type huis en situatie. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Leeftijd woning
 • Omgeving
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Kootstertille? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Reaal Opstalverzekering Allrisk of Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk). Moeite met vergelijken? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Kootstertille.

Start vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Achtkarspelen afsluiten? Ontdek de meest populaire of goedkoopste aanbieder voor regio 9288.

Bekijk deze woonverzekeringen in Friesland in juli 2024

 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten onder te brengen bij dezelfde partij. Bij constatering van schades in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over wie welke schade vergoedt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We spreken nog over meerdere dekkingen die samen te voegen zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt garantie voor alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld inbraak, storm (vanaf windkracht 7), brand, blikseminslag en blikseminslag, wateroverlast, een omgevallen boom, brand of explosie. Noemenswaardig: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades die wordt veroorzaakt door roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, slecht onderhoud, aardbevingen of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, weersinvloeden, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7 en glasschade of schade aan de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hierna vind je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. brand of ontploffing is in algemene zin vaak gedekt. Let op, een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw volière, schuur, overkapping, garage en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. Soms is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Een uitkomst in buurten als: Noord, Centrum, Zuid.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

N. de Leeuw, Kootstertille (juli 2024)