Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Langedijk

Aan de hand van een opstalverzekering in Langedijk – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat gerelateerd is aan situaties als storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, blikseminslag, diefstal. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Denk dan aan een vaste vloer, en tevens de bijkeuken. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar beslist wel aan te raden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via onze vergelijktool vergelijk jij eenvoudig de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke partijen zoals o.a. Univé, Bruns ten Brink of London Verzekeringen op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Langedijk, gemeente Langedijk, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteLangedijk
Regionummer0226 (+31226)
Inwoners 27447
Postcodegebieden1722
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Landsmeer, opstalverzekering-Landerd, polis-Hoorn, verzekeringspakket-Heumen, Krimpenerwaard en woonhuisverzekering-Krimpen aan den IJssel
opstalverzekering-langedijk

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Langedijk, maart 2023

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door inbraak, blikseminslag, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: Deze dekking dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld de open haard. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals DVD-speler of contant geld en waardebonnen). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Langedijk? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Service: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Het eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Langedijk, is het verstandig om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Langedijk. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (door bijv. situatie als inbraak en diefstal, olie, rook en roet, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan dienen uiteraard de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Geholpen door ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van aanbieders als Interpolis of Avéro Achmea variëren tussen de €5,25 – €12. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: ING afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (1722) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving huis, constructie en materiaal, oppervlakte, aantal kamers en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent in de volgende stap de actuele polissen op basis van jouw wensen.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Langedijk? De gemiddelde premies liggen tussen de €7,25 en €11. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Langedijk? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Voer de velden in, selecteer de modules, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als SNS Inboedel en opstal en ook Bovag Thuispakket (Allrisk). Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Langedijk.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Langedijk afsluiten? Check de beste of laagst geprijsde polis voor omgeving 1722.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Allsecur Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd de inboedel- en opstalverzekering aan te vragen bij één partij. Bij constatering van schades in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over wie welke schade vergoedt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat paraat bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan ontploffing, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, wateroverlast of inbraak en diefstal, brand of explosie, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door roekeloosheid en opzet, overstromingen, atoomkernreacties, slecht onderhoud of rook en roet uit open haard, weersinvloeden, bevroren leidingen, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder vind je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. een ontploffing is vaak inbegrepen. Let op, een voetbal die door de ruit vliegt wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je tuinhuisje, volière, garage, overkapping en losse gebouwen worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Diverse aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars dekken de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan planten. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Wijk 00.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

E. Brouwer, Langedijk (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente