Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Beinsdorp

Aan de hand van een opstalverzekering in Beinsdorp – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning door toedoen van onder andere schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, wateroverlast, blikseminslag. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is de ramen, of bijvoorbeeld de riolering. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Aan de hand van onze vergelijker vergelijk jij eenvoudig vele opstalverzekeringen van populaire assuradeurs als FBTO, Bruns ten Brink of nowGo op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Beinsdorp, gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
(Regio) nummer0252 (+31252)
Aantal inwoners 144518
Postcodegebieden2144
WijkenHoofddorp
Plaatsen in de regioverzekering-boesingheliede, opstalverzekering-zwaanshoek, polis-bentveld, verzekering-velserbroek, woonhuisverzekering-velserbroek en hoofddorp
opstalverzekering-beinsdorp

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Beinsdorp, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door schade door olie, rook en roet, blikseminslag, aanrijding en aanvaring, vandalisme. Let op: Deze module dekt enkel alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zaken als de oven. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items als ijskast of een defecte TV). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Beinsdorp? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Beoordeling: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Beinsdorp, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Beinsdorp. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door vandalisme, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten), dan behoren zeker de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Met behulp van onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van partijen zoals Klaverblad of Centraal Beheer schommelen tussen €7,5 tot €11,5. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook OHRA juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (2144) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: kenmerken woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt vervolgens de actuele verzekeraars die overeenkomen met jouw zoekopdracht.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Beinsdorp? De gemiddelde verzekeringen zitten maandelijks tussen €7,75 en €10,25. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Omgeving
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor onze woning in Beinsdorp? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid) en Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Beinsdorp.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Haarlemmermeer afsluiten? Stap over naar de beste of de meest betaalbare maatschappij voor regio 2144.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Holland in juli 2024

 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen onder te brengen bij 1 aanbieder. Bij schade aan je huis, komt er geen discussie over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We spreken nog over meerdere dekkingen die jij kunt aanklikken. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De All risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt dekking tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Bijvoorbeeld diefstal, wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring en brand of explosie, een omgevallen boom, olie, rook en roet, vandalisme. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade ontstaan door oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, grondwater in de woning en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop ontdek je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. een ontploffing is vaak inbegrepen. Toch, een ongeluk zoals een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in de opstalpolis. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw garage, tuinhuisje, volière, overkapping en losse vertrekken / objecten zijn standaard meeverzekerd. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal partijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan bomen, struiken. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

‘Een totale woonverzekering voor alles

A. de Bruin, Beinsdorp (juli 2024)