Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Ter Idzard

Via de opstalverzekering in Ter Idzard – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan aspecten als ontploffing, blikseminslag, vandalisme, wateroverlast. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Bijvoorbeeld de elektriciteit, maar ook het dak. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels onze vergelijker vergelijk jij online alle belangrijke opstalverzekeringen van populaire assuradeurs zoals o.a. Europeesche, Turien en Co of nowGo op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Ter Idzard, gemeente Weststellingwerf, Friesland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Net) nummer0561 (+31561)
Bewoners 25520
Postcodegebied8476
BuurtenWolvega
Plaatsen nabijverzekering-nijeholtpade, opstalverzekering-nieuwebrug, polis-nijehaske, verzekering-de-knipe, woonhuisverzekering-de-knipe en haskerdijken
opstalverzekering-ter-idzard

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Ter Idzard, juli 2024

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door diefstal, wateroverlast, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet. Niet vergeten: Deze dekking dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld de stroomvoorziening. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met zo’n polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals kinderspeelgoed of een kapotte koelkast). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Ter Idzard? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Ter Idzard, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Ter Idzard. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (onder andere een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, brand of explosie, een omgevallen boom), dan horen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen picobello voor elkaar te zijn. Middels onze service-tool kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies verzekeraars zoals Delta Lloyd of Allianz liggen tussen de €8,75 en €10,75. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo voorkom je onderverzekering. Bekijk ook London Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (8476) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Wat belangrijk is: beschrijving woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet nu de actuele polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Ter Idzard? De gemiddelde polissen liggen tussen de €6,75 tot €10,25. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwjaar
 • Regio
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Ter Idzard? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, neem de tarieven door en neem het beste aanbod. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid en/of Lancyr Inboedelverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Ter Idzard.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Weststellingwerf afsluiten? Check de best beoordeelde of voordeligste maatschappij voor regio 8476.

Bekijk deze woonverzekeringen in Friesland in juli 2024

 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • InShared Opstalverzekering
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren beide polissen te nemen bij één partij. Wanneer we spreken van schade in of rondom jouw woning komt er geen discussie over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Een contactpersoon
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die te combineren zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering doorgaans in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere opties zijn: motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en dekt ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan brand, aanrijding en aanvaring, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7) of een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, brand of explosie, een omgevallen boom. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties, overstromingen, aardbevingen of vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, weersinvloeden en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder lees je handige info over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? Dan kan je zonnepanelen verzekeren door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als inbraak of storm is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een ingegooide ruit wordt niet meegenomen door de woonhuisverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw schuur, tuinhuisje, volière, overkapping en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Sommige maatschappijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als tuinhuisjes. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

‘Mijn huis goed verzekerd

B. de Lange, Ter Idzard (juli 2024)