Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kootwijk

Door middel van een opstalverzekering in Kootwijk – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met zaken als blikseminslag, ontploffing, brand, wateroverlast. De term opstal betekent; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is jouw kookplaat, en tevens een badkamer. Het is niet bij wet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Aan de hand van onze vergelijktool vergelijk jij snel een aantal opstalverzekeringen van gevestigde verzekeraars zoals bijv. Generali, ANWB of REAAL Verzekeringen op modules, flexibiliteit en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Kootwijk, gemeente Barneveld, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBarneveld
Netnummer0342 (+31342)
Inwoners 55441
Postcodegebied3774
WijkenBarneveld
Plaatsen in de regioverzekering-soesterberg, opstalverzekering-lage-vuursche, polis-groenekan, verzekering-mijdrecht, woonhuisverzekering-mijdrecht en hollandsche-rading
opstalverzekering-kootwijk

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Kootwijk, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door schade door olie, rook en roet, brand, inbraak, aanrijding en aanvaring. Goed om te weten: Deze polis regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Onder andere een tuinhek. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee dek jij waardevolle “losse” items als parket of gebroken servies). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Kootwijk? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Service: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Beoordeling: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Kootwijk, raad men altijd aan je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Kootwijk. Als je te maken hebt met schade in de woning (denk aan een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, schroeien of smelten, vandalisme), dan horen in het bijzonder de dekking en de service uitstekend te werken. Dankzij ons vergelijkscript ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies verzekeringsmaatschappijen zoals Lancyr of Univé liggen tussen de €7,25 en €11,5. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: ABN AMRO opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (3774) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte, aantal kamers en leeftijd van het huis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je ziet vervolgens de actuele woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Kootwijk? De modale polissen schommelen tussen €6,5 en €11. Het feitelijke maandbedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Kootwijk? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, maak een keuze uit de dekkingen, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Jij kan woonpakketten vinden als nowGo Woonverzekering Comfort en ook Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Kootwijk.

Vergelijk opstalverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Barneveld afsluiten? Vind de best gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekeraar voor regio 3774, 3775.

Veel gekozen woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • ANWB Woonpakket Plus
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allsecur Compleet
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid

Ontvang extra korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen af te sluiten bij de identieke aanbieder. Bij constatering van schades in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Alles-in-1-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere verzekeringen die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt dekking tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk dan aan ontploffing, blikseminslag, brand, diefstal en schroeien of smelten, een omgevallen boom, inbraak en diefstal, brand of explosie. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van overstromingen, slecht onderhoud, aardbevingen, constructie- of installatiefouten of storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard en glasschade of schade aan de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Verderop tref je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. een flinke storm of inbraak is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een voetbal die door de ruit vliegt zit vaak niet in de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw tuinhuisje, volière, garage, schuur en losse vertrekken / objecten zitten in de meeste opstalverzekeringen. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Een aantal partijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van schades in de tuin aan bijv. schuurtjes. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Handig als je woont in wijken als: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld.

‘Prettig, alle verzekeraars in een overzicht

Mevr. Peters, Kootwijk (maart 2023)