Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zwartebroek

Via de opstalverzekering in Zwartebroek – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schade aan jouw woning als gevolg van aspecten als aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, brand. Het begrip opstal slaat op; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is de riolering, of bijvoorbeeld de isolatie. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Middels onze vergelijktool vergelijk jij snel vele opstalverzekeringen van klantvriendelijke partijen als Ditzo, Bruns ten Brink of Interpolis op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Kies een geschikt woonpakket in Zwartebroek, gemeente Barneveld, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBarneveld
(Net) nummer0342 (+31342)
Bewoners 55441
Postcodes3785
WijkenBarneveld
Plaatsen in de buurtverzekering-terschuur, opstalverzekering-stroe, polis-soesterberg, verzekering-den-dolder, woonhuisverzekering-den-dolder en kootwijkerbroek
opstalverzekering-zwartebroek

Woonhuisverzekering vergelijken in Zwartebroek, maart 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door diefstal, vandalisme, schade door olie, rook en roet, brand. Noemenswaardig: Deze verzekering verzekert alleen alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan de hal. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (daarmee krijg je een uitkering voor “losse” spullen als totaal of een kapotte laptop). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Zwartebroek? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Zwartebroek, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Zwartebroek. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (onder andere brand of explosie, inbraak en diefstal, wateroverlast, schroeien of smelten), dan behoren natuurlijk de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van verzekeringsmaatschappijen zoals Klaverblad en Aegon zitten maandelijks tussen €7,25 – €12,5. Vul hierboven je complete wensenlijstje in, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: ASR Verzekeringen opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonlijke gegevens

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (3785) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Benodigde info: kenmerken huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je achterhaalt daarna de beste verzekeraars die matchen met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Zwartebroek? De “normale” verzekeringen schommelen tussen €9,25 en €13. Het daadwerkelijke tarief is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Zwartebroek? Dat is gemakkelijk: klik meteen door naar de vergelijker. Voer de velden in, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid) of juist Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet. Heb je hulp nodig? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Zwartebroek.

Direct vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Barneveld afsluiten? Check de beste of laagst geprijsde polis voor de buurt 3785.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • SNS Woonhuisverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen af te sluiten bij de identieke assuradeur. Bij schade rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere verzekeringen die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk aan voorvallen als diefstal, blikseminslag, vandalisme, brand of wateroverlast, olie, rook en roet, een omgevallen boom, vandalisme. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades die wordt veroorzaakt door overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten, aardbevingen of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt en glas- of funderingsschade staat vaak buiten de polis. Onderstaand tref je meer informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Daarom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in de regel geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als brand of storm wordt meestal gedekt. Echter, een ongeluk zoals een bal door de ruit wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een schuur, overkapping, garage, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Belangrijk: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan schuurtjes. Mogelijk is een aparte tuinverzekering nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld.

‘Goed geholpen bij de overstap

C. Post, Zwartebroek (maart 2023)