Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Winssen

Via de opstalverzekering in Winssen – ook wel woonhuisverzekering – verzeker jij de schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan o.a. schade door olie, rook en roet, diefstal, vandalisme, ontploffing. Het begrip opstal slaat op; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Denk dan aan de bijkeuken, of denk aan de schutting. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met behulp van deze website vergelijk jij online alle belangrijke opstalverzekeringen van gevestigde aanbieders als bijv. Zelf, ANWB of Klaverblad op prijs en kwaliteit. Je woonadres heeft invloed op de premie. Stap over naar de beste aanbieder in Winssen, gemeente Beuningen, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBeuningen
Netnummer0487 (+31487)
Inwoners 25289
Postcodes6645
WijkenBeuningen
Naburige plaatsenverzekering-ewijk, opstalverzekering-appeltern, polis-alphen, verzekering-overasselt, woonhuisverzekering-overasselt en altforst
opstalverzekering-winssen

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Winssen, oktober 2022

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door diefstal, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, ontploffing. Noemenswaardig: Deze module regelt uitsluitend alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan de meterkast. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen als (sport)kleding of schade aan sieraden). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Winssen? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Premie: Hoe duur is de polis per maand?
 • Het eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Winssen, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Winssen. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere een omgevallen boom, brand of explosie, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan behoren vooral de service en uitkeringen uitstekend te werken. Geholpen door de vergelijkingstool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies verzekeraars als Ditzo en Univé liggen tussen de €9,5 tot €14,25. Voer bovenaan in de tool in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Bruns ten Brink dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, postcode (6645) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: soort huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Online premie berekenen

  Je treft in de volgende stap de beschikbare woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekvraag.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen doe je helemaal zelf online.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Winssen? De gemiddelde polissen variëren tussen de €9,25 tot €12,5. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwjaar
 • Adres
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Winssen? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van nowGo Inboedelverzekering Comfort en ook De Goudse Opstalverzekering. Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Winssen.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Beuningen afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of voordeligste polis voor regio 6645.

Veel gekozen woonverzekeringen in Gelderland in oktober 2022

 • ANWB Inboedelverzekering
 • Lancyr Woonverzekering
 • ZLM Inboedel
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren de opstal- en inboedelverzekering onder te brengen bij één maatschappij. Wanneer we spreken van schade aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere modules die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: brommerverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en verzekert jou tegen elk van buiten komend onheil. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Je kunt dan denken aan brand, inbraak, blikseminslag, vandalisme of inbraak en diefstal, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet, aardbevingen, oorlogsgeweld of grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel en glasschade of schade aan de fundering staat vaak buiten de polis. Hieronder bekijk je handige info over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Hierom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Huur je? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je door het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in de regel overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als brand of storm is in algemene zin vaak gedekt. Toch, een ongeluk zoals een bal door de ruit valt niet onder jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n overkapping, schuur, garage, volière en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan overkappingen. In andere gevallen is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Beuningen, Ewijk, Eurt, Nssen.

‘Goed geholpen bij de overstap

K. Postma, Winssen (oktober 2022)