Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Wichmond

Door middel van een opstalverzekering in Wichmond (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan zaken als brand, ontploffing, vandalisme, aanrijding en aanvaring. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld de gevel, maar ook de bijkeuken. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met onze vergelijktool vergelijk jij direct de meeste opstalverzekeringen van betrouwbare assuradeurs zoals bijv. Delta Lloyd, Centraal Beheer of London Verzekeringen op service en prijs. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Wichmond, gemeente Bronckhorst, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBronckhorst
(Net) nummer0575 (+31575)
Inwoners 36510
Postcodegebied7234
BuurtschappenHengelo
Plaatsen in de buurtverzekering-vierakker, opstalverzekering-bronkhorst, polis-baak, verzekering-rietmolen, woonhuisverzekering-rietmolen en olburgen
opstalverzekering-wichmond

Online woonhuisverzekering vergelijken in Wichmond, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door diefstal, aanrijding en aanvaring, inbraak, storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: Deze polis verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zaken als de keuken. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (hiermee verzeker je de losse spullenals naaimachine of gebroken servies). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Wichmond? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Kosten: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Wichmond, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Wichmond. In een scenario dat je te maken hebt met schade in de woning (onder andere inbraak en diefstal, wateroverlast, vandalisme, schroeien of smelten), dan dienen natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Geholpen door de vergelijkingstool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd en Avéro Achmea schommelen tussen €6 tot €11,5. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: De Goudse opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, adres (7234) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken woning, constructie en materiaal, oppervlakte, aantal kamers en leeftijd van het huis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je ziet daarna de beste woonhuisverzekeringen op basis van de opgegeven info.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Wichmond? De modale verzekeringen liggen tussen de €5 en €12,5. De exacte premie is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Omgeving
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Wichmond? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk) en/of InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Wichmond.

Start vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Bronckhorst afsluiten? Bekijk de beste of goedkoopste verzekeraar voor postcode 7234.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Aegon Opstal Allrisk
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij eenzelfde assuradeur. Bij schade aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatievoordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere dekkingen die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en dekt elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld aanrijding en aanvaring, inbraak, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing en wateroverlast, blikseminslag, brand of explosie, schroeien of smelten. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Hierna tref je handige info over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Huur je? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is meestal weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als een flinke storm of inbraak is vaak inbegrepen. Maar, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een overkapping, schuur, volière, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars dekken de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Hengelo, Zelhem, Vorden, Steenderen, Hummelo en Keppel.

‘Prettig, alle verzekeraars in een overzicht

Mevr. van der Ven, Wichmond (maart 2023)