Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Batenburg

Door middel van een opstalverzekering in Batenburg – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades aangaande een huis als gevolg van o.a. wateroverlast, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), diefstal. Met opstal bedoelen we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld de waterafvoer, en ook de vaatwasser. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via deze website vergelijk je moeiteloos vele opstalverzekeringen van populaire partijen zoals o.a. Univé, Centraal Beheer of Independer op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Batenburg, gemeente Wijchen, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteWijchen
(Regio) nummer0487 (+31487)
Inwoners 40814
Postcodegebieden6634
WijkenWijchen
Plaatsen in de omgevingverzekering-appeltern, opstalverzekering-alphen, polis-bergharen, verzekering-heijen, woonhuisverzekering-heijen en heerewaarden
opstalverzekering-batenburg

Online woonhuisverzekering vergelijken in Batenburg, maart 2023

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door brand, vandalisme, inbraak, ontploffing. Noemenswaardig: Dit type verzekering is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als de bijkeuken. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (daarmee dek jij waardevolle “losse” items als brillen/lenzen of kapotte meubels). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Batenburg? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Batenburg, is het verstandig om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Batenburg. Als er iets met jouw huis gebeurt (denk aan vandalisme, een omgevallen boom, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan behoren vooral de service en uitkeringen in orde te zijn. Geholpen door onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De maandelijkse premies bedrijven zoals HEMA en REAAL Verzekeringen liggen tussen de €6,25 – €10,5. Vul in onze vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Avéro Achmea dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (6634) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: beschrijving huis, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je treft nu de relevante opstalverzekeringen die voldoen aan de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Batenburg? De gemiddelde premies liggen tussen de €5 – €10. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor een woning in Batenburg? Het is simpel: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, bereken de premie, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering of juist Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid. Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Batenburg.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Wijchen afsluiten? Vind de hoogst gewaardeerde of goedkoopste maatschappij voor omgeving 6634.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Unigarant Opstalverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren een combinatie van deze polissen te regelen bij de identieke maatschappij. Bij schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Alles-in-1-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We onderscheiden nog een aantal vergoedingen die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: huisdierenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Bijvoorbeeld storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, vandalisme, aanrijding en aanvaring of een omgevallen boom, brand of explosie, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, overstromingen of vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand tref je handige info over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Hierom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. ontploffing of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Maar, een bal die door een raam gaat is in de regel niet inbegrepen in de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n garage, schuur, volière, overkapping en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel partijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. bloemen planten. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Wijchen buitengebied, Wijchen kern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Alverna.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

F. Willems, Batenburg (maart 2023)