Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Lambertschaag

Door middel van een opstalverzekering in Lambertschaag (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schades aangaande een huis wat te maken heeft met bijvoorbeeldblikseminslag, ontploffing, diefstal, aanrijding en aanvaring. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou de heg, of bijvoorbeeld de elektriciteit. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van ons vergelijkscript vergelijk jij eenvoudig vele opstalverzekeringen van klantvriendelijke assuradeurs zoals Delta Lloyd, Centraal Beheer of nowGo op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Lambertschaag, gemeente Medemblik, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteMedemblik
(Regio) nummer0229 (+31229)
Bewoners 43725
Postcodegebieden1658
BuurtenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-abbekerk, opstalverzekering-zuidermeer, polis-ursem, verzekering-westwoud, woonhuisverzekering-westwoud en de-goorn
opstalverzekering-lambertschaag

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Lambertschaag, juni 2024

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, inbraak. Niet vergeten: Dit type verzekering sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan een tuinhek. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen als droogtrommel of een stukke televisie). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Lambertschaag? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarieven: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Lambertschaag, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Lambertschaag. Als je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door vandalisme, een omgevallen boom, blikseminslag, brand of explosie), dan dienen uiteraard de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De prijsstelling van bedrijven zoals Delta Lloyd en/of Unigarant liggen tussen de €6,25 – €13,25. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Ditzo polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Basisgegevens invullen

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (1658) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Wat belangrijk is: kenmerken woning, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en bouwjaar woning.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je opent nu de actuele woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Lambertschaag? De doorsnee polissen schommelen tussen €9,75 en €12. De exacte premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Lambertschaag? Het is simpel: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, bepaal welke dekkingen je wilt, bereken de premie, en neem het beste aanbod. Voorbeelden van pakketten zijn Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk). Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Lambertschaag.

Direct vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Medemblik afsluiten? Ontdek de beste of goedkoopste verzekeraar voor de buurt 1658.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Holland in juni 2024

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Generali Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet

Nog meer korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij de identieke assuradeur. Bij schade rondom je woning, vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er zijn nog meer vergoedingen die te combineren zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. gewoonlijk in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en dekt vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan diefstal, inbraak, brand, wateroverlast of olie, rook en roet, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties, overstromingen of ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop tref je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. brand of vandalisme zit doorgaans in de verzekering. Maar, een bal die door een ruit wordt geschopt valt vaak buiten de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n tuinhuisje, schuur, volière, overkapping en andere bijgebouwen worden gewoon meeverzekerd. Belangrijk: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan beplanting. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Handig als je woont in wijken als: Wijk 00, Wognum, Nibbixwoud en Wijzend, Zwaagdijk-West, Noorder Koggenland, Sijbekarspel, Hauwert, Twisk, Opperdoes, Abbebroek, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

H. van de Veen, Lambertschaag (juni 2024)